A liberálisok mennyire lennének felháborodva, hogyha a
németek azt csinálnák a migránsokkal, amit a migránsok
művelnek a németekkel?
Figyelt kérdés
Mert most egyelőre hiába vannak napi szinten a hírek, hogy hány migráns hány embert öl vagy erőszakolt meg, a liberálisok szóra sem méltatják. De vajon hogyan reagálnának a liberálisok, hogyha a németek csinálnák ezt a migránsokkal? Mi a különbség ez európai lakosok, és a fejletlenebb országokban lévő migránsok között, hogy az egyiknek szinte mindent szabad, a másiknak meg még csak fel sem szabad háborodnia, mert különben rasszistának titulálják? Az egyiknek mi jogon adnak több jogot, míg a másiktól mi jogon veszik el?
Én nem vagyok liberális, mint írtam, én pont lexarom, hogy itt vannak-e migránsok, vagy nincsenek, engem teljesen hidegen hagynak. De még ha érdekelne is, mit tudnék csinálni velük? Semmit. Menjek utcára tüntetni, mint Chemnitzben? Lesz belőle valami? Nem. 2 hónap és elfelejtődik. Amíg ilyen politika irányít mindent, semmi változás nem lesz, csak a napi migránsozás marad meg, meg a témán lehet nyammogni.
2018. aug. 31. 18:11
12/29 anonim válasza:
"És te, mint liberális, tudod erre a választ. Én nem vagyok liberális, én nem tudom, hogy egy liberális mennyire háborodna fel ezen. De egy liberális tudja erre a választ." Szofoso!
2018. aug. 31. 18:15
13/29 anonim válasza:
"Ha a németek bánnának így a migránsokkal, mint ahogy a migránsok a németekkel, rögtön érdekelne téged is, hogy mi folyik külföldön!"
Bánjon. Tegyék azt, amit jónak látnak. De még mindig nem értem, ez miért érinti a magyarokat otthon, amikor oda migráns úgyse akar menni.
2018. aug. 31. 18:17
14/29 anonim válasza:
tereltek, bmeg, tereltek
2018. aug. 31. 18:22
15/29 anonim válasza:
Szimplán csak hülyének tettetik magukat. Valójában nagyon is tisztában vannak a helyzettel, de csak azért sem ismerik el a valóságot, mert akkor igazat kéne adniuk a nem liberálisoknak. Az pedig már náci dolog.
2018. aug. 31. 18:35
16/29 anonim válasza:
Sokadik lipsizős kérdésed után mi lenne, ha végre belenéznél egy enciklopédiába és hiteles forrásból utánajárnál, hogy mit is jelent a liberalizmus? Tudom ez szörnyű gondolat, de talán ragadna rád valami a koszon kívül.
2018. aug. 31. 18:37
17/29 anonim válasza:
"Szimplán csak hülyének tettetik magukat. Valójában nagyon is tisztában vannak a helyzettel, de csak azért sem ismerik el a valóságot, mert akkor igazat kéne adniuk a nem liberálisoknak. Az pedig már náci dolog."
Még szerencse, hogy a mindent tudó és átélt magyarok mindent tudnak, rálátásuk van egész Európára, ők az igazi megmondók, a migráció hősbálványai :D Ha már valaki ismer 2 migránst, az már szemétláda libsi. Senki se tagadja a valóságot, csak van aki reálisabban látja a helyzetet, nem egyből rasszista.
2018. aug. 31. 18:41
18/29 anonim válasza:
"enciklopédiába és hiteles forrásból utánajárnál, hogy mit is jelent a liberalizmus"
hiába aggatják magukra a liberális jelzőt attól még nem azok
2018. aug. 31. 18:45
19/29 anonim válasza:
Tudod a következöt kéne megérteni: sem a németek, sem a migránsok nem egy egységes csoport: van köztük szegény, gazdag, szorgalmas, lusta, hülye meg értelmes, tisztességes és gyilkos. Ha engem Magyarországon pofán ver egy magyar nem a magyarokat fogom utálni, hanem azt az illetöt, illetve a baráti társaságával elövigyázatos lehet. Ugyanígy itt se fogok valaki utálni, mert valaki más, akit az illetö nem is ismer, meggyilkolt valakit...
2018. aug. 31. 18:46
20/29 anonim válasza:
Időpont ma 18:46
Na pont ez az, végre valaki aki reális. Attól, hogy valaki migráns lehet tisztességes, tanulni akaró, mint aki nem migráns, csak megélhetési bevándorló magyar pl. Mert bármilyen fura elég sok ilyen van. Akkor most utáljam a magyarokat, mert 2 munkaközvetítő sorra átbaxa az embereket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!