Ti örülnétek ha Puzsér Róbert lenne Budapest főpolgármestere?
A kedncem a zéró tapasztalat mint érv.
Tisztában vagy a paradoxon fogalmával?
Mindenki zéró tapasztalattal kezd mindenben, ha nem felelhet így meg akkor senki nem is szerezhet tapasztalatot...
Azért vannak lépcsőfokok. Az, hogy ért a közgázhoz, közigazgatáshoz, joghoz, politikához - ez alapja annak, hogy főpm legyen. Nem azt mondta, hogy nincs tapasztalata főpm-ként. Hanem, hogy azokhoz az alapokhoz sincs tapasztalata, amik szükségesek.
Aki nem tud úszni, nem vesz részt vízilabda mérkőzésen.
"
Azért vannak lépcsőfokok. Az, hogy ért a közgázhoz, közigazgatáshoz, joghoz, politikához - ez alapja annak, hogy főpm legyen. Nem azt mondta, hogy nincs tapasztalata főpm-ként. Hanem, hogy azokhoz az alapokhoz sincs tapasztalata, amik szükségesek.
Aki nem tud úszni, nem vesz részt vízilabda mérkőzésen."
Hol élsz te? Azt hiszed ebben az országban számít a szakértelem? Főleg a politikában. Húzd ki a fejed a Fidesz hátsójából és néz szét az országban, mucika.
Ahol én élek, ott számít a szakértelem. Innen látszik, hogy nem vagyok túl aktív a magyar politikában és másfajta gondolkodásmódom van: Én inkább jót csinálok, mint újat. Én inkább értek hozzá, mielőtt belekezdek egy projektbe, de legalább megkérdezem a szakértőket.
Az elég szánalmas, hogy a szakértői csoportot csak akkor veszik elő, amikor krízis van.
Addig, amíg nincs baj, addig a hülye is meg tudja csinálni? - Mert az üzenet a CSAK krízis helyzet kezelésére bevont szakértőknek ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!