Szerintetek ki lesz a Vígszínház új igazgatója?
Tudom, korai még a kérdés, mert Eszenyi Enikő munkaideje igazgatóként, a Vígszínház élén, 2020 júniusáig tart, én mégis nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy utána ki lesz a következő vezetője a színháznak...Eszenyi Enikő nagyon erős személyiség, és a kedvenc rendezőim, illetve színésznőim közé tartozik, és nagyon furcsa lesz később, hogy már nem az vezeti a színházat, akivel én megismertem az egészet, 2010-ben. És hiába gondolkodom már egy ideje, nem jut eszembe senki olyan, aki alkalmas lenne rá, hiszen nagy példaképem, Alföldi Róbertnek sajnos a mostani kormány nem fog megengedni egy színház vezetését, Rudolf Péter művész úr pedig már idős hozzá (jelenleg 57 éves, 2020-ban pedig 60 lesz...). A másik tippemet, ifj. Vidnyánszky Attilát pedig azért vetettem el, mert mivel apja vezeti a Nemzetit, így ő lehet a következő "trónörökös" ott (persze nem a rokoni kapcsolat miatt, de szerintem mindenképpen őt fogják választani utódnak)...
És mi a Ti véleményetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!