Nem unalmas már ez a "program kellene, mert annyi nem elég, hogy váltsuk le Orbánt! " szöveg?
az elsődleges választási programjuk már pedig az volt, hogy "kormányváltás 2018"
szerinted miért ez maradt meg az emberekben? semmi hiteles párt program nem volt mögöttük, csak a szokásos sablon azegészségügy azoktatás stb, aztán senki nem dől már be a sok kamu dumának, hogy ilyen LMP-k meg momentumok alkalmasak lennének kormányzásra.
Jó, Hakapeszi, te bekamuztad, hogy most a Jobbikra szavaztál, máshol meg azt írtad, hogy a Fideszre szavaztál, kisebbik rossz miatt. Tehát hazudsz. :D
Mind a két pártnak kidolgozott programja volt, nem csak sablon. Csak a prolikat nem a programok érdeklik. Egyébként egy ellenzéki pártnak mi kellett volna, hogy legyen a szlogenje? Maradjon a Fidesz és Orbán, de azért szavazz ránk? Vagy mi? :D
#3 az már a te szocproblémád, hogy azt "kidolgozott" programnak nevezed.
a baloldal leszerepelt, néhány mézes mázas szóval meg ígérettel nem fogják a szavazóikat visszacsábítani.
Az én kedvenc "programom" a: "Fizessenek a gazdagok!" volt.
És a gazdag az 400ezer nettó fölött volt. Hát kapják be :D
Én egyébként ennek a kérdésnek az egyik "szószólója" vagyok a megfelelő fórumokon!
Az én propagandám az hogy rá kellene jönni végre, hogy nem pofázni kell hanem ÜTNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!