Orbán Ráhel mióta nagykorú, volt az életében olyan szakasz, amikor nem volt terhes?
Nehéz erre kultúráltan reagálni. Aki ismeri az itteni hozzászólásaimat, tudja, nem nagyon vannak gátlásaim. Én itt élem ki magam, a mindennapi életben kedves, udvarias ember vagyok. Gyakran törölnek válaszaimat, politikai kérdést nem is merek már kiírni. Úgyis törlik.
Én gyűlölöm Gyurcsányt. Utálom a liberalizmust. De az élet, a halál, a szülő - gyerek viszony, a gyerek az nálam tabu. Ilyennel sosem példálóznék.
Igen, terhes, gyereket vár. Van gyereked? Az életben a legnagyobb öröm a gyerek. És ha több lesz neki? Csak öröme lesz benne. Nem szégyelled magad? Téged is anya szült. Igen, többen leszünk magyarok. Ja, cigány Ráhel? És akkor még a jobboldal a rasszista? Amúgy a legrosszabb esetben is csak félig cigány, mert Lévai Anikó tudtommal nem cigány, de Orbánról is csak úgy mondják a nem kirekesztők, nem rasszisták, hogy cigány.
Vagy csak gyermektelennek, "melegnek" legyenek jogaik, mert demokrácia? És ha tíz gyereke lesz, akkor mi van? Neki nincs joga?
Ne legyél rosszindulatú, kérdező! Orbán Ráhelke egy, a saját lábán álló fiatal asszony.
Kellett a családi pótlék, hogy legyen miből a több tízezer eurós tandíjat kihozni a svájci "egyetemre".
Egy saját lábán álló nő nem kunyerálhat aputól ilyesmire, így hát a családi pótlékokból és adókedvezményekből próbált kijönni szegényke.
Így is 835 éves koráig nyögheti a diákhitelt szegény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!