Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen lenne az...

Szerintetek milyen lenne az ország, ha kizárólag a KDNP vezetné kétharmaddal?

Figyelt kérdés
Szerintem jobb lenne pl. be lenne tiltva a Pride, és eltörölték volna az állam és az egyház szétválasztását.

2018. aug. 24. 05:44
 1/6 Molyember ***** válasza:
95%
Így van, ez az a két dolog, ami a legfontosabb az országban, de azért egy kicsit fáj, hogy a migránsokat meg sem említetted a kérdésben.
2018. aug. 24. 05:51
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Olcsóbb lenne a vadhús és ha bíróságra kerülsz, akkor elég lenne meggyónni a bűneidet, aztán kész. Jah és iskolákban, munkahelyeken bevezetnék a reggeli közös imát.
2018. aug. 24. 06:30
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Semmilyen, mert max 2 óráig bírnák, utána önként lemondanának. Miért? Mert nincsenek hozzászokva, hogy saját gondolataik legyen, mindent a szájukba rágtak. Ők csak azért vannak, hogy bármi, ami balul sül el rájuk fogják (pl.: vasárnapi boltzár).
2018. aug. 24. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
18%

Semmi, ugyanaz lenne mint most, csak a mostani fideszesek KDNP néven futnának.

"eltörölték volna az állam és az egyház szétválasztását."

A latin kereszténység területén kezdettől fogva szétválasztva működik az állam és az egyház. Bizáncban nem volt szétválasztva. Ez egy óriási fogalmi tévedés, amit már a felvilágosodás korában rosszul használtak. Amit sokan egyház és állam szétválasztásán értenek, az nem más, mint a szekularizáció.

2018. aug. 24. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Az állam és egyház szétválasztása helyes.

A KDNP kétharmada egy olyan utópia, amin szerintem gondolkodni is kár. Gyakorlatilag egy önállóan nem is létező pártról beszélünk, a KDNP egy parazita amit a FIDESZ hurcol a hátán.

A kérdésre válaszolva, én szeretem Magyarországot, sokakkal ellentétben kitartok itthon a végsőkig. Azon a napon viszont biztos kivándorlok én is a többiek után, amikor az a kis búbánatos aszottmajom és szentéletű sleppje átveszi itt a hatalmat.

2018. aug. 24. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Pont olyan szégyenletes, hibbant, keresztényietlen és ostoba, mint jelenleg.

Az állam és egyház szétválasztása a vallásszabadság és a polgári demokrácia alkotmányos feltétele.

2018. aug. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!