A Fideszeseknek mi a véleménye arról a kormánypropagandáról, ami az állami adókon megy?
Messzire sem kellett menni hozzá. Mai hír.
A zsigerből tagadás helyett olykor hasznos azt is megnézni, hogy mit ír az adott média. Igaz, akkor már vitázni is kellene, oda már kevés a fröcsögés.
A fideszes gyakorlat alapján ugyanis már az m1, magyar idők és hasonlók hallatán is lenne okunk röhögni. Mégsem tesszük.
Wbiker
Kíváncsivá tettél, véleményt az eredeti szöveg alapján akartam alkotni. Nem tudtam. A belinkelt cikkedben nincs hivatkozás a közmédia műsorára, ahol az említett hazudozást elkövették volna. Egyik cikkben sincsen ahová abból a cikikből át lehet lépni, mert a szövegben megjelenítik.
A hvg cikkének kezdő képe ugyan 2018-as dátumú, azonban az ott látható M1 híradó kép alcíme - jól olvashatóan: "Alexander van der Bellen nyerte az elnökválasztást"
Vagyis a cikkbe berakott egyetlen M1 felvétel - gondolom nem véletlenül raktak be oda képet pont abból az adásból - az 2016-ban készült.
Ugyanis legkésőbb 2016. december 4-én nyert van der Bellen, hiszen 2017. januárja óta hivatalban van ezen győzelme következtében.
Szóval van egy cikked, amiben semmi nincs csak annyi, hogy valaki szerint hazudott a közmédia. 2016-ban?
Mikor? Mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!