Mit gondoltok arról, hogy a kormány 14 éves buszokat vesz?
14 év egy közúti járműnél nagyon sok.
Ismerve, a csodálatos szervizelést, ami az állami cégekre jellemző, a klímát ellehet felejteni, ismét.
Sokkal jobb lenne, ha lassabb lenne a járműpark cseréje, de akkor új buszokkal.
Új busz és olyan szerződés, hogy a szervizt nem az a putri végzi,hanem márkaszerviz.
Találtam egy érdekes cikket a múltból.
címe: Megjött az első használt belga busz a BKV-hoz
"32 darab Van Hool típusú csuklós buszt vásárolt a BKV Belgiumból, az első busz csütörtökön érkezett meg Budapestre. ...
...A belga gyártó 300 ezer kilométert futott buszokat szállít le a BKV-nak. A buszok Brüsszelben közlekedtek, a helyi közlekedési cégnek azonban lejárt a lízingszerződése a járművekre, ezért nyílt módja a BKV-nak a megvásárlásukra....
...A BKV szerint az ajánlatok értékelési szempontja a minél alacsonyabb ár volt. A belga Van Hool 32 AG300-as csuklós buszt szállít, darabonként 70 ezer eurós - 20 millió forintos - áron..."
A cikk 2009.06.25-én jelent meg.
Szóval azt gondolom, hogy tévedtem. Korábban is volt pénz buszok vásárlására. Ahogyan most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!