Mi értelme iskolába járni?
Volna egy egyszerű kérdésem kérdező!
Adott egy tetszőleges probléma, amire kíváncsi vagy. Nevezzük P-nek. Kapod az internetet, mert te kíváncsi vagy. Rákeresel, úgy ezer olyan linket találsz, mai ezzel látszólag érdemben foglalkozik,a többi százezret valahogy kizártad, ne is foglalkozzunk vele. Elkezded olvasni, szép sorban. Egy idő után feltűnik, hogy néhányan arra esküsznek, a P megoldása M1. Olvasod tovább, jó páran viszont azt mondják, a megoldás M2. Aztán esküsznek M3-ra, M4-re, M5-re. Ne is mondjunk többet. Akármelyiket összeveted, ellentmond a másiknak. M1 szerint M2 hülyeség. M2 szerint M3 és M4 hülyeség. M4 szerint főleg M1 ostobaság.
A kérdés most jön. Miként döntöd el, melyiket fogadod el? Kockadobással? Mert ugye tudás nélkül nem vagy döntési helyzetben.
El sem tudod képzelni, ez itt hányszor fordul elő. Többnyire nincs jelentősége, néha azonban akár sorsdöntő is lehet. Vakon, bele a nagyvilágba?
Sok értelmét én se látom.
A mai napig az alapvető 4 matematikai műveletet használom,a szaktudásom 99%-át a netről,tapasztalatból szereztem be (persze van érettségim mert kegyelemből átengedtek 1-2 tárgyból),a szakmáim a munkahelyeimen végeztem el.Profi nem vagyok semmiben,de még is többet keresek,mint a kezdő mérnökeink egy,vagy két diplomával.
Kérdező
# 9/16 Időpont tegnap 13:34
És a feltett kérdéseket miből gondolod, hogy olyan teszi fel, aki informatikát tanul? Ne haragudj, de a példát nettó hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!