Budapest fele utálja a zsidókat?
"A legtöbb antiszemitát a leggazdagabbak között találjuk, Budapest látványosan antiszemitább a vidéki városoknál és községeknél (a fővárosiak pont fele az), a vallásosság és a zsidók utálata között pedig nincs összefüggés"
Az a sztereópitai hamis, hogy a szegények és a "tanulatlanok" lennének antiszemiták"
Mondom én. A zsidók csakugyan sokkl jobban gyűlölnek minket gójokat, mint amenyire mi őket. Itt is csak uszítani jönnek azok ellen, akikkel épp nem szimpatizál Izrael.
„Átkozott, aki fegyverét kiméli a vértől!” - írja szentkönyvük.
#5 tudod miért haragszol Sorosra? mert szádba rágták hogy haragudnod kell rá
10 éve még azt sem tudtad hogy létezik
Sorost nem azért utálják a világon mindenütt mert zsidó.
Az ki a fenét érdekelne, ha nem szervezkedne mindenütt a pénzével.
Szerintem az emberek egy jelentős része tesz arra hogy ki zsidó és ki nem. Ahogy én is.
A szegények és tanulatlanok pedig természetesen nem feltétlen antiszemiták. Azt azonban látni kell, hogy mostanában őket célozza meg legjobban az a fajta politikai propaganda, amely a tőlünk különbözőeket bélyegzi meg így vagy úgy. Aki nem rendelkezik egy minimális intelligenciával illetve tudással, annak könnyebb beadni azt hogy az idegenek, melegek, stb.... miatt rosszabb nekünk. Ez a szisztéma nem egyszer bizonyította hatásosságát, sajnos Hitler, Mussolini, Franco, Szálasi és sorolhatnám.... után most megint van egy ilyen erős hullám, noha - még - nem annyira erősen. Szerencsére ennek is vége lesz, mint általában mindennek, egyszer.
Az emberiség - ha a statisztikát nézzük - egyre elfogadóbbá válik a különbözőségek iránt. Egyre liberálisabb (a szó valódi, nemes értelmében) felfogású és ennek nem nagyon lehetett az elmúlt 2000 évben megálljt parancsolni, max. kisebb időkre. A nőknek végre kezdenek jogaik lenni, akik mások, nem feltétlen kell bujdokolniuk. A vallásszabadság is terjedőben van, ha a világ egészét nézzük.
Mindenki nézze azt hogy ki mit tett le az asztalra és aszerint derüljön ki hogy ki hány kilós... A zsidókat sokszor azért utálják, mert egyszerűen.....sikeresek. Hát ja. Az irigység nagy dolgokra képes. Mindenki nézzen szét a saját portáján szerintem és csak után utálkozzon.
Boldog Karácsonyt :)
Ez baromság! Ez egy puffogtatás, aminek semmilyen valóságalapja nincs. A szélsőjobb pártok hagyományosan gyengén szerepelnek Budapesten, míg a liberálisok erősen.
Ha ez a tétel igaz lenne, az ellenzék a Jobbik neve mögött fogott volna össze Budapesten a Fidesz legyőzéséhez a baloldali és liberális pártok nevének elhallgatásával, ezzel szemben az ellenzéki összefogás pártjainak felsorolásába nem írták be a Jobbikot, mert a szélsőjobb Budapesten inkább elvisz szavazatokat, mint hoz.
Budapest amúgy az izraeliek kedvelt túristacélpontja, mert Európában itt biztonságban érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!