Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A családom kormánypárti a...

A családom kormánypárti a barátaim meg ellenzékiek, hogyan alkalmazkodjak hozzájuk?

Figyelt kérdés
Egyik ezt a másik azt mondja én meg nem tudom eldönteni melyiknek is van igaza. Mindig próbálom kerülni a témát de nem tart sokáig.

2018. aug. 19. 14:38
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Csak az önálló politikai vélemények alkotására képtelek skatulyázzák be magukat úgy, hogy kormánypárti meg ellenzéki. Ha én kormánypárti vagyok akkor csak az jó amit az mond, ha ellenzéki akkor meg csak az. Ez baromság. Vannak gyakorlati problémák és azokra gyakorlati megoldások. Vannak olyan problémák amire a kormány ad megfelelő választ valamire meg az ellenzék. Ha politikáról beszélgetsz ezek a bizonyos problémákról és azok megoldásairól legyen szó és ne arról, hogy most beállsz valamelyik oldalra, hogy te most kormánypárti vagy ellenzéki vagy. (Arról meg már nem is beszélve, hogy miféle ellenzéki. Több száz hanem ezer ellenzéki párt van és mindnek teljesen más elképzelési az ideológiák teljes skáláján.)
2018. aug. 22. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!