Liberálisok, fogtok szimpatizálni a fehérekkel, ha ők kerülnek kisebbségbe?
persze
mi mindig a gyengébbeket védjük az erősek agressziójával szemben
gondolj egy osztályra
te megvéded azt a gyereket akire mindenki rászállt, vagy te is rugsz bele egyet, hiszen mi vagyunk a többség
ilyen egyszerű dolog ez
"Én liberális vagyok és boldog leszek ha a fehérek eltűnnek. Ha megnézitek a történelmet a Nyugati fehér férfi nyomta el és zsákmányolta ki a világot, szóval őket gyűlölni bele fér a PC-be. Fehér férfi nélkül a világ fel fog szabadulni a zsarnokság alól, mi nők meg fekete és arab férfiakat választunk magunknak."
Te nem vagy liberális, hanem egy elmebeteg szélsőliberális és rasszista is. Igaz, hogy a gyarmatosítók kizsákmányolták a világot, ám ehhez a helyi emberek asszisztálása is kellett. Indiában mondanak valamit a szipojok? Akik helyiek - nem fehérek - voltak és az angol gyarmatosítóknak nyaltak miközben a népüket elnyomták. Arab világban mint nő, te egy elnyomott igásló vagy, nem vagy ott ember. Ha ott elválsz akkor megvetnek és nem akar veled az arab világban senki házasodni.
Attól mert a gyarmatosítók szemetek voltak, a bőrszín nem határozza meg milyen ember vagy.
"Én liberális vagyok és boldog leszek ha a fehérek eltűnnek. Ha megnézitek a történelmet a Nyugati fehér férfi nyomta el és zsákmányolta ki a világot, szóval őket gyűlölni bele fér a PC-be. Fehér férfi nélkül a világ fel fog szabadulni a zsarnokság alól, mi nők meg fekete és arab férfiakat választunk magunknak.
"
Remélem eltunsz " te " is és egy mocskos arab meg.sz !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!