Budapest egyik szégyene (a sok közül) a Keleti pályaudvar; nem kellene végre megoldani a helyzetet?
A sajtó a Nyugatinál lévő liftet kapta fel tegnap, amely nem működött soha, hiába építették 20 éve.
De a Keletivel is foglalkozni kellene, mert gyalázat ahogy kinéz, ahogy működik.
Például nincs mozgólépcső, így a turisták csak kínlódva tudják cipelni fel-le a csomagjaikat 2018-ban, ez minden, csak nem elfogadható.
Nincs kulturált vécé, étterem, jegypénztár (az kicsi!), pláne egységes pénztár, az egész annyira lelakott, hogy elmondhatatlan.
Na kérem szépen, most érkeztem egy környezettanulmányról. A Blaha majd elsüllyed a bűzlő mocsokban, kábult sötét alakok örjöngenek a volt Nemzeti Színházunk hűlt helyén, valami hitvány őrjöngő zene is szól. Busszal elmenekültem a Keletiig - és megállapítottam, nincs itt baj. Nyugi van, tisztaság és csend. A Keleti csarnoka impozáns és gyönyörű. Szerelmes vagyok belé! Sokszor rajzoltam is már.
Amit lehetne tenni: egy liftet építeni - a 4-es metróé csak az aluljáróig megy. Ez lenne a legfájdalommentesebb megoldás.
Bereményi Géza-Cseh Tamás Kelet-Nyugati pályaudvar. A Vígszínház Házi színpadán megy - jó. „Lábjegyzet egy jövőbeli történelemkönyvből” Bereményi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!