A liberálisoknak miért fontosabbak a bevándorlók, mint saját népük?
5! Nem fog kelleni, mert itt már senki sem vitatkozik.
Nem tudom feltűnt-e, de gyakorlatilag 8-10 állandó kérdező és válaszoló maradt az oldalon a politika kategóriában. Alapból az egész gyakori lejtmenetben van egy pár éve, de most különösen igaz ez, lement a választás és uborkaszezon van gyakorlatilag maradtak a legelszántabb rettegők, mindkét oldalról, akik ilyen trollkérdésekkel szórakoztatják egymást. Értelmes válaszoló már nem igazán maradt a legtöbb kérdésre. most minek etesse bárki Kubik49 trollunk újabb liberálisozós kérdését régebben volt 10 kérdés amiből egy volt troll, ma van tíz kérdés ebből kilenc troll, régebben benéztél, szívattad a trollkérdés kiíróját mentél tovább az értelmesre, most meg trollkérdés, trollkérdés, troll válaszolók, trollkodás, trollok itt, trollok amott. Ez már csak nem is szórakoztató, szóval én a helyedben nem várnék sokat.
A liberálisok nem egy nagy massza, hogy mindenki ugyanazt gondolja. Sokféle vélemény van a bevándorlásról is.
Nem gondolom, hogy csak az szereti a hazáját és a népét, aki gyűlöli a bevándorlókat.
*11
Pedig úgy gondoltam jóhiszeműen, ennél nagyobb lejtmenet már nem létezhet :)
14#
A liberálisok nem gondolkodnak racionálisan,hanem elmebeteg metódusokat erőltetnek.
Ezeknek a metódusoknak halálos áldozatai és sok károsultja is van van, akik mindig az államalkotó nép közül kerülnek ki.
A racionális megoldás, az államalkotó nép demográfiájának helyreállítása lenne.
Viszont, ebben nincs akkora biznisz, nincs érdekeltsége a liberálisoknak.
Pedig, megfelelő kutatásokkal, megfelelő munkatörvénykönyvvel, családtámogató rendszerrel megoldható lenne.
Miért lenne fontosabb számomra két ember közül az egyik csak azért, mert ugyanígy magyar, mint én?
Empátia, intelligencia, szeretet, tolerancia - ilyen tulajdonságok emelnek ki számomra valakit. A nemzetiség nem.
Természetesen ez fordítva is igaz. A bevándorló ezen volta miatt nem való előbbre számomra, mint egy magyar.
"A közösségi érdekből mégis milyen károd származhat?"
Abból semmi.Csak általában nálatok mindig az a közösségi érdek,ami nektek jó.
"Empátia, intelligencia, szeretet, tolerancia - ilyen tulajdonságok emelnek ki számomra valakit. A nemzetiség nem."
Én sem értem miért kell nekem jobban szeretni egy rosszindulatú magyar embert,mondjuk egy más nemzetiségű,normális embernél.
Attól,hogy egy nyelvet beszélünk,még nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!