A liberálisoknak miért fontosabbak a bevándorlók, mint saját népük?
Azért, mert árulók.
Nekik kifordított logikájuk van.Úgy ismerheted ki ezt a logikát, ha a normalitásból elmebetegséget csinálsz.
Például a normális az,ha van férfi meg nő.A liberális úgy gondolkodik, hogy nem az nem normális, genderizmus kell, munkásnadrágban meg légkalapácsokkal mászkáló nők meg tűsarkúban tipegő férfiak.
Igen. A liberalizmus mai értelmezésben (egyébként szerintem a jelenlegi liberalisták agymosott idióták) egyértelműen társadalombomlasztó hatású. Egy önmagát megvédeni képtelen társadalom kiszolgáltatottá válik, de jelen helyzetben még megvédeni se akarja magát, hanem a keblére öleli az Antikrisztust.
Félre ne értsenek, én minden vallást, identitást, nemet tisztelek, de mindennek megvan a maga helye. Én szeretem tisztelem a bevándorlókat, de maradjanak ott, ahol. Persze ez kivitelezhetetlen, elvégre hatalmas biznisz a háborúkban használt fegyverek kereskedelme, talán a legnagyobb bevétel minden között. Szóval az európai civilizáció fokozatosan ki fog pusztulni. A modern társadalom felszámolása zajlik. Lehet tudatosan, lehet csak rossz eszközzel.
A liberálisoknak -legalábbis a most uralkodó neoknak- nincs "saját népük". Számukra nem elfogadott fogalom a saját nép, tagadják a nemzetet. Ezért a feltett kérdésnek nem túl sok a valóságalapja.
Úgy tűnik, a liberálisok, a Soros-félék, az illuminátusok stb. megtalálni vélték a megoldást uralmuk kiteljesítéséhez. A saját nép, a nemzet nem része a megoldásnak.
"Én szeretem tisztelem a bevándorlókat, de maradjanak ott, ahol."
Ha mindenki marad 'ott, ahol', hogyan válik bevándorlóvá?
Hogyan lesz kivándorló az, aki marad itthon?
"A konzervatívok miért tesznek úgy,mintha fontosabb lenne nekik a népük,mint a saját érdekeik?"
A közösségi érdekből mégis milyen károd származhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!