Ti sajnáljátok a kilakoltatottakat? Mert én egyáltalán nem. Kivéve persze a mozgássérülteket, vagy betegeket.
Úgy általában nem kedvelem azokat, akik nem fizetik meg a tartozásukat. Márpedig ők ezt tették. Különösen azt nem szeretem, ha mindig másra mutogatnak.
Persze minden történet egyedi, az igaz.
sajnálni sajnalom főleg azokat ahol családról van szó és a többi családtag erről nem tehetett viszont ez egy olyan dolog hogy nem egyik pillanatról másikra jönnek és kidobnak, hanem jó előre tudják hogy kifogják őket lakoltatni szóval ha volt egy csepp eszük akkor kitaláltak valamit hogy hol szálnak meg.
Szomorú dolog ez viszont ha ellenének nézve az ilyen esetek akkor ész nélkül vennének fel hiteleket az emberek vagy egyszerűen nem fizetnének az albérletért na az nagyon csúnya világ volna. Az adósságot pedig megkell fizetni. Tanulnak majd az esetből, van egy mondás pofára kell esni hogy aztán talpra tudjon álni az ember
En csak az interneten, hirekbol ismerem a temet, de azt magyarazza meg valaki, hogy 3M ft vett fel egy no, aki elajult es elesett a kilakoltato renderok keze kozott, es me mindig maradt 13M FT adossaga. A keresztlanyom, aki szinten MO-n lakik ugyanilyen aranyban volt eladosodva, bar rendesen torlesztette a felvett kolcsont. Milyen bankrendszer van MO-n hogy igy lehet tonkretenni csaladokat, miert nem fordulhat forditva is elo, hogy most jol gazdalkodott a bank, most csokkentunk a kamaton.Ezek nem emberi elethez melto eletfeltetelek. Szivbol sajnalom azt a not, akit az indexen lattam. Rendorok hurcoltak ki akiknek a szoritasaban elobb terdre esett, majd a foldre.Az szegyelje magat aki ilyen hitelfelteteleket kreal,es ajanl embereknek, nem kis hasznot huzva ezzel.
Termeszetesen azokat az embereket, akik nem fizaetik a rezsit, kozos koltseget esetleg tartozast es azert teszik utcara nem tudom sajnalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!