Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Amikor 2010-ben...

Fideszesek! Amikor 2010-ben Orbánra szavaztatok, akkor tudtátok, hogy ilyen illiberális rendszert fog bevezetni?

Figyelt kérdés

2018. aug. 16. 10:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
LOL. Kedves "történész", először is olvass vissza, ki miről beszélt. Nagyon gyenge próbálkozás, a nemzeti-konzervatívval per definitionem együttjáró antiszemitizmus pedig végképp.:DD
2018. aug. 16. 11:41
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Én 2010-ben rá szavaztam, bevallom. Azóta egyszer sem, mert csak egyre ellenszenvesebb, amit csinál.
2018. aug. 16. 11:45
 13/25 October15 ***** válasza:
10%
Talán fogalmazz meg egy állítást és arra lehet reagálni. Mert, hogy eddig nem tettél ilyet.
2018. aug. 16. 11:53
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Valójában sokkal jobb teljesítményt nyújt mint hittem. 1998-ben csak egy ciklusra volt képes, most már a harmadikat kezdi.. A cimkékkel ("illiberális") nem foglalkozom, ezeknek nincs sok jelentősége. De nagyon jó pályára állította a gazdaságot, és sikeresen védi a magyar érdekeket az EU-n belül
2018. aug. 16. 12:00
 15/25 October15 ***** válasza:
53%

14.: Jó pályára? :D Az egyetemeken az előadások szabadon látogathatóak. Ha szabadidőd engedi ülj be pár témába vágó előadásra. Pl a közeli egyetem töri szakján az 1. féléves tárgyak között tuti lesz valami olyasmi, hogy "politikai és gazdasági rendszerek" vagy "bevezetés a gazdaságtörténetbe" stb. Na szeptember és december között hetente bemész erre 1,5 óra az életedből és megtudod, hogy miért egy oltári nagy hülyeség az amit mondtál. :D

Magyar érdekek? Mint például? Csak mert én nem látom azokat a fene nagy érdekeket amik a nemzet egészének szempontjából lennének fontosak és nem csak a hatalma szempontjából.

2018. aug. 16. 12:07
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

Úgy lopják el a haverjai az országot hogy a nemzet tapsol hozzá. Egy valahol bravúr.

Úgy lett az ország leggazdagabb embere strómanokon keresztül hogy az országban elég nagy az ellenszenv a gazdagok iránt.

Úgy vitte végig a migránskampányt hogy az offshore havercégek 100milliókat kerestek a pénzes migránsok betelepítésén.

Egyszer elkezdtem összeszámolni hogy egy demokráciában egy miniszterelnöknek hányszor kellett volna lemondania az őhelyében, és odáig jutottam hogy kb. havonta.

Aztán rájöttem hogy ha a népnek itthon teletömöd a pofáját és a füleit és találsz mindig külső ellenséget akkor mindegy mennyit lopsz amúgy.

2018. aug. 16. 12:11
 17/25 anonim ***** válasza:
12%
Befejezheted, October15, eléggé blamáltad már magad ennyivel is.:D
2018. aug. 16. 12:17
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem tudtam. 2010-ben még nem rá szavaztam, de az irányt látva, no meg a többi párt harmatgyengeségét, idén már igen, és nem bántam meg.

Mellesleg, a Fideszeseknek nem a nem-fideszesek véleménye számít, úgyhogy az ilyen kérdések hatástalanok, feleslegesek.

2018. aug. 16. 12:31
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudtam. Azt reméltem, hogy egy józan, nemzeti, jobboldalibb rendszer lesz, ahol nem a lopás a lényeg.

De aztán többé már nem szavaztam rájuk látva a kádárizmushoz való visdzatérést, úgy hogy a politikájuk alapja a lopás, és csupa idiótasággal leszakadóban tartják az országot.

Nem hittem, hogy a gyurcsányéknál van rosszabb, de lett..

2018. aug. 16. 13:14
 20/25 anonim ***** válasza:
15%
Én még illiberálisabbat akartam...
2018. aug. 16. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!