Fideszesek! Amikor 2010-ben Orbánra szavaztatok, akkor tudtátok, hogy ilyen illiberális rendszert fog bevezetni?
14.: Jó pályára? :D Az egyetemeken az előadások szabadon látogathatóak. Ha szabadidőd engedi ülj be pár témába vágó előadásra. Pl a közeli egyetem töri szakján az 1. féléves tárgyak között tuti lesz valami olyasmi, hogy "politikai és gazdasági rendszerek" vagy "bevezetés a gazdaságtörténetbe" stb. Na szeptember és december között hetente bemész erre 1,5 óra az életedből és megtudod, hogy miért egy oltári nagy hülyeség az amit mondtál. :D
Magyar érdekek? Mint például? Csak mert én nem látom azokat a fene nagy érdekeket amik a nemzet egészének szempontjából lennének fontosak és nem csak a hatalma szempontjából.
Úgy lopják el a haverjai az országot hogy a nemzet tapsol hozzá. Egy valahol bravúr.
Úgy lett az ország leggazdagabb embere strómanokon keresztül hogy az országban elég nagy az ellenszenv a gazdagok iránt.
Úgy vitte végig a migránskampányt hogy az offshore havercégek 100milliókat kerestek a pénzes migránsok betelepítésén.
Egyszer elkezdtem összeszámolni hogy egy demokráciában egy miniszterelnöknek hányszor kellett volna lemondania az őhelyében, és odáig jutottam hogy kb. havonta.
Aztán rájöttem hogy ha a népnek itthon teletömöd a pofáját és a füleit és találsz mindig külső ellenséget akkor mindegy mennyit lopsz amúgy.
Nem tudtam. 2010-ben még nem rá szavaztam, de az irányt látva, no meg a többi párt harmatgyengeségét, idén már igen, és nem bántam meg.
Mellesleg, a Fideszeseknek nem a nem-fideszesek véleménye számít, úgyhogy az ilyen kérdések hatástalanok, feleslegesek.
Nem tudtam. Azt reméltem, hogy egy józan, nemzeti, jobboldalibb rendszer lesz, ahol nem a lopás a lényeg.
De aztán többé már nem szavaztam rájuk látva a kádárizmushoz való visdzatérést, úgy hogy a politikájuk alapja a lopás, és csupa idiótasággal leszakadóban tartják az országot.
Nem hittem, hogy a gyurcsányéknál van rosszabb, de lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!