Igaz hogy a Lázár visszasírta magát dohányzás elleni főmuftinak?
Én is hallottam róla, most volt szó az ATV Fórumában.
Kész röhej, amit művel a Fidesz.
ma 17:29
Már megint "libsizel", nincs más dolgod?
Ha nem értesültél volna a hírekről, akkor nem itt fröcsögnél feleslegesen, fideszes ny@l0nc!!!
Nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos. Kész röhej.
Hogy védték pár napja elvakult fideszesek, hogy visszavonult-nem kirúgták.
Van ennél lejjebb?????
ma 17:52
Csak tudom talán értelmezni azt, amit írtam!
Veled van a baj, 61%-os!
Hogy a 35%-os provokátorral egy IQ szinten vagy, az már a te bajod!
Kapott egy feladatot, a feladatköre ellátásáért nem részesül díjazásban, mi a probléma?
Elhiszem, hogy az ellenzéknek ez szopás, mert vérhólyagot nyaltatok a fenekére a választás után, miután benne láttátok az új Messiásotokat, aki majd páncélos vitézként vert seregetek élére áll OV-al szemben, de már akkor is mondtam, hogy ne reménykedjetek!
Nem az lesz a feladata, hogy kiverje a nem megengedett helyen dohányzók kezéből a cigit, hanem
- összehangolja a nemdohányzók védelme érdekében végrehajtandó rövid és középtávú kormányzati stratégia kidolgozását,
- javaslatot tegyen a nemdohányzók védelmével kapcsolatos hazai hatósági eljárások hatékonyságának javítására, valamint
- az új típusú dohánytermékek, illetve az elektronikus cigaretták fogyasztását befolyásoló folyamatokkal kapcsolatos kormányzati álláspontra.
- A miniszterelnöki megbízott a dohánytermékek vonatkozásában részt vesz a közép- és hosszú távú jövedéki és adózási stratégia kidolgozásában, továbbá képviseli a kormány álláspontját az európai uniós és nemzetközi szervezetek előtt.
- A nemdohányzók fokozottabb védelmének összehangolására, továbbá a dohánypiac folyamatos változása okán előterjesztéseket készít a jogszabályok módosítására.
- Összehangolja a hazai dohánytermesztés fenntarthatóságával kapcsolatos kormányzati stratégiát, és felügyeli annak végrehajtását.
- Megalkotja az egységes dohánypiaci felügyelet létrehozására vonatkozó kormányzati koncepciót, felügyeli a dohánytermékek nyomon követésével kapcsolatos kormányzati feladatok végrehajtását.
Ez pont elég a képviselői munka mellé és neki is csak 24 órából áll a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!