Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bécs hogy lett a világ legélhe...

Bécs hogy lett a világ legélhetőbb városa?

Figyelt kérdés
Fidesz szerint ellepték a migránsok, életveszélyes, tele van nogo zónákkal, és nem akarják hogy Budapest olyan legyen mint Bécs. Egyébként a TOP 10 legélhetőbb városból legalább 8 bevándorlókkal teli. Ez hogy lehetséges? Talán Soros állította össze ezeket a listát?

2018. aug. 14. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Ezek a listák teljesen szubjektívek. Akiket zavar a sok migráns, az biztos nem szavaz ezekrre a városra, aki pl maga is az, azt nem izgatja. :)
2018. aug. 14. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Nemrég voltam Bécsben, az tény hogy nagyon sok a bevándorló, viszont nekem semmi sem tűnt no-go zónának.

Ha leülsz a villamoson egy láthatóan bevándorlóval szemben kedvesen rád néz, én nem éreztem veszélyben magam sehol, pedig minden kerületben jártam városnézés közben, sok helyen éjszaka is.

Nyilván érezhető hogy az már nyugat, újabb vonatok (persze ott is vannak régebbiek) minden pályaudvar felújítva, és a közterületek tiszták. Gondolom ez annak is köszönhető, hogy van aki dolgozzon mert mondjuk megfizetik az embereket.

A kaja sem sokkal drágább mint itt, picivel igen de annyival jobb az átlagminőség is.

Kulturálisan viszont szerintem Budapest sokkal szebb. :)

2018. aug. 14. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy Bécsre meg tényleg nem jellemzőek no go zónák, ott kevesebb az afrikai muszlim, akik sokkal inkább élhetetlenné tesznek egy-egy környéket, Bécsben inkább európai meg török hátterűek vannak.
2018. aug. 14. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó leírta. Bécsben messze nincs annyi 3ik világból érkezett bevándorló mint pl Londonban. Mindkét helyen éveket éltem/élek, rohadt nagy különbségek vannak. Bécsben pakik, arabok helyett volt jugó és törökök vannak.
2018. aug. 14. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
6# azért a 10, 16, 8 kerületek nem tartoznak Bécs krémjéhez, sőt. Én idén nyáron hallgattam végig az ablakból hogy a jugók egymást késelik az utcán, de volt hogy 2 saroknyira egy már kiutasított afrikai vert agyon egy random nőt az utcán. Itt is érezni hogy a tömeges bevándorlás óta romlott a közbiztonság.
2018. aug. 14. 11:18
 6/10 A kérdező kommentje:
De azért mégsem olyan rossz a helyzet mint ahogy a fidesz előadja nem?
2018. aug. 14. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
8#, nézd ahhoz képest hogy a 80'években milyen patika volt a város minden téren ahhoz képest a visszaesés megkérdőjelezhetetlen. 😊 No go zónák Bécsben nincsenek, de növekvő bűnözés és a jugó részeken kutyaszaros utcák igen. Mindenki hozza magával a kultúráját, vagy ennek hiányát. Attól hogy valaki Bécsbe költözik nem lesz máról holnapra Osztrák sem ő, sem a mentalitása.
2018. aug. 14. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Te, ha most arra jöttél rá, hogy egy választási kampányban előfordulhatnak túlzások, akkor jár a piros pont. Feltaláltad a meleg vizet!
2018. aug. 14. 12:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez nem túlzás. Ez vicc kategória, aki pedig elhiszi egy szerencsétlen idióta. Kormánypárti vezető politikus elmegy a világ legélhetőbb városába és forgat egy kisfilmet arról hogy milyen rossz ott és kijelenti hogy mindent megtesz azért hogy Budapest ne legyen olyan, miközben Bécs ezerszer jobb hely mint Budapest. Teljesen hülyének nézi a magyar embert, de úgy látom ez a többséget nem zavarja.
2018. aug. 14. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:

"kijelenti hogy mindent megtesz azért hogy Budapest ne legyen olyan"

És igazat is mond. A kormány mindent megtesz, hogy soha ne legyünk Ausztria.

2018. aug. 14. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!