Ti se lepődnétek már meg rajta, ha pár hét múlva már úgy indulna az M1 Híradó és Orbán minden beszéde, hogy "Áldassék a Gyümölcs! Az Úr érlelje meg. "?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 22:21
1/12 anonim válasza:
Vagy úgy, hogy "Megjöttek a Fehérvári Huszááárok!!!"
2/12 anonim válasza:
Meglepődnék, mert ezt várnám: "Áldassék orbán viktor! A fidesz érlelje meg!"
3/12 A kérdező kommentje:
"Vagy úgy, hogy "Megjöttek a Fehérvári Huszááárok!!!""
"Erre arra jáártak! Sok kislányt meghááágtak!"
2018. aug. 13. 22:29
4/12 anonim válasza:
De igen, ezen azert meg most is meglepődnék.
5/12 anonim válasza:
"Erre arra jáártak! Sok kislányt meghááágtak!"
Te huncut kis liberális. A pedofília még nem elfogadott, mint ahogy azt a libsik szeretnék.
6/12 anonim válasza:
Egyébként az a vicc, hogy erről a sorozatról pont Viktor barátunk jutott eszembe...
7/12 anonim válasza:
Az igen. Most fejeztem be a 2. évadot és nekem is végig az volt a fejemben,hogy még 2 fidesz etap és simán életre kelhet ez a borzalom akár mo n is.
Annyi a különbség,hogy a sorozbeli rezsimet a katonák tartják fent akik fiatal férfiak. A fidesz rezsimet pedig nem sok fiatal férfi támogatja és a hadereje is minimális.
8/12 anonim válasza:
Ugyanezen gondolkoztam én is, most végeztem az első évaddal :D ez már nem lehet véletlen..
9/12 anonim válasza:
Én tegnap kezdetem el nézni, de vicc az én fejemben is megfordult már ez...
10/12 anonim válasza:
Nekem mar a reklam alatt ez jutott eszembe. "Termekenyítsük meg az összes nőt"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!