Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mire használtátok volna...

Ti mire használtátok volna fel a több százmilliárdot amit Orbán stadionokra költött? Milyen fejlesztéseket csináltatok volna az országban?

Figyelt kérdés

2018. aug. 12. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11%
azt hittem ez a stadionozás már kiment a divatból...
2018. aug. 12. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Felszerelném a kórházakat szappannal meg ilyesmikkel, nemtom mi kell , ami kell, tehát nekik adnám, és pl az aki adott területen dolgozik és tudja hogy miből van hiány, ő maga rendelhetné meg a dolgokat, amik kellenek neki ilyen kórházi cuccok, tehát minden szegmensben aki benne van, aki ott dolgozik; szal nem csak ilyen alapholmik, hanem még ilyen egyéb felszerelések meg akár gépek is , amik kellenek; ja meg oda talán kell fűtés meg hűtés is; a hűtés az úgy hallottam, hogy pl a metrókba is jól jönne; meg még a többit szétosztanám a szegényeknek megélhetésre. Meg pl nemtom, ha kell valahol utat felújítani, az is jó ; állatmenhelyeket támogatni is pl jó ötlet. Hajléktalanszállónak lehetne használni a stadionokat, mert úgy tudom , zsúfoltan vannak. Meg pl nemtom, ha pl vannak ilyen 40 éves ilyen közlekedő -eszközök, pl busz, azokat talán kicserélném újra. De nem bérelre, hanem vadiújra, a városnak sajátra. Lehetőleg minden városnak sajátra. Ja meg még azt hallottam, hogy iskola fenntartási pénz címen több pénzt vontak el az önkormányzatoktól, mint amennyibe az valójában került, szal azt meg visszaadnám az önkormányzatoknak, ők tudják, mennyi kell, hogy kell. pl Kréta meg mittudomén. Meg pl lehetne ilyen napenergiás dolgokat-fejlesztéseket csinálni. Ami meg miután az alap megélhetési feltételeket biztosítottuk mindenkinek, pl akinek nem telik albérletre, még azt is ki lehet segíteni akár; hát nemtom, ez már a luxuskategória, szóval csak ha már mindenki jóllakatása után telik rá, akkor leh
2018. aug. 12. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jáj véletlenül elküldte

na szal , ha már mindenkinek van biztos lakhatása, meg étkeztetése, akkor utána lehetne pl üdülési-csekkeket osztogatni akár, de ez már tényleg a luxus része, miután már mindenki jóllakott, és van egy olyan háza , ahol minden be van vezetve, és egészséges körülymények között tud ott élni, na szal, hogy akkor utána üdülési csekkeket. Gondolkodtam, hogy aztán mit lehetne még; eszembe jutott a vidámpark meg a Globe-színház. De amúgy most a vidámparkban ott állatok is laknak már, ott az is jó; meg hát ha tényleg baromi sok pénzem lenne, akkor érdemes lehetne azt újra felépíteni azt a színházat; csak fűződnek oda kedves emlékeim, de amúgy nemtudom, mennyire érné meg újra megcsinálni, de szal ha nagyon sok pénzem lenne,és már nem győzném mire költeni, na akkor:) Mert jó hely volt az:) Ja amúgy pl szerintem nyugodtan mehet a hajléktalanszállón, meg anyukaszállón lakó embereknek is az albérlet. Csak mert azt még át akartam írni, de az is jó lenne; lenne mindenkinek saját kis lakása, zug, ahova el tud vonulni, ha picit arra vágyik, hogy egymaga filozofálgasson.

2018. aug. 12. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ipart és oktatást kellett volna fejleszteni, mert ha azok beindulnak, akkor már jutna pénz egészségügyre, utakra, stb. Ehelyett eltapsolták a pénzt hülyeségekre és szétverték a felsőoktatást. Magyarország lesz a képzetlen összeszerelők országa. Szerencsére én már kívülről nézem.
2018. aug. 13. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kisvasútra. 100 (kis)vasútat, ezeret, s a haza fényre derül...
2018. aug. 13. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:

"Hajléktalanszállónak lehetne használni a stadionokat, mert úgy tudom , zsúfoltan vannak. "

Jó lenne például a stadion vesztőhelynek, mint Afganisztánban volt a tálibok ideje alatt.

Az ország vezetőit kellene ott agyonlőni meg fellógatni, és közvetíteni mint anno a parlamenti naplót...

2018. aug. 14. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!