Ti mire használtátok volna fel a több százmilliárdot amit Orbán stadionokra költött? Milyen fejlesztéseket csináltatok volna az országban?
Jáj véletlenül elküldte
na szal , ha már mindenkinek van biztos lakhatása, meg étkeztetése, akkor utána lehetne pl üdülési-csekkeket osztogatni akár, de ez már tényleg a luxus része, miután már mindenki jóllakott, és van egy olyan háza , ahol minden be van vezetve, és egészséges körülymények között tud ott élni, na szal, hogy akkor utána üdülési csekkeket. Gondolkodtam, hogy aztán mit lehetne még; eszembe jutott a vidámpark meg a Globe-színház. De amúgy most a vidámparkban ott állatok is laknak már, ott az is jó; meg hát ha tényleg baromi sok pénzem lenne, akkor érdemes lehetne azt újra felépíteni azt a színházat; csak fűződnek oda kedves emlékeim, de amúgy nemtudom, mennyire érné meg újra megcsinálni, de szal ha nagyon sok pénzem lenne,és már nem győzném mire költeni, na akkor:) Mert jó hely volt az:) Ja amúgy pl szerintem nyugodtan mehet a hajléktalanszállón, meg anyukaszállón lakó embereknek is az albérlet. Csak mert azt még át akartam írni, de az is jó lenne; lenne mindenkinek saját kis lakása, zug, ahova el tud vonulni, ha picit arra vágyik, hogy egymaga filozofálgasson.
"Hajléktalanszállónak lehetne használni a stadionokat, mert úgy tudom , zsúfoltan vannak. "
Jó lenne például a stadion vesztőhelynek, mint Afganisztánban volt a tálibok ideje alatt.
Az ország vezetőit kellene ott agyonlőni meg fellógatni, és közvetíteni mint anno a parlamenti naplót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!