A World of tanks nevű játékban a régi tankokat el lehet adni, a fejlesztéseket nem fognak elveszni?
Figyelt kérdés
Ahogy haladok előre a tier- ekben, ha mondjuk egy egy tier 2 es tanknál kifejlesztettem minden modult (amik ugye más tankokkal is kompatibilisek) és eladom a tier 2 es tankot, elveszik a fejlesztés is?2018. márc. 2. 15:50
2/12 A kérdező kommentje:
Másfél hete kezdtem el játszani ezzel, még ismerkedem a tankokkal. 350 játék után még fekete vagyok statisztika alapján. Ez nálatok is így volt?
2018. márc. 2. 18:25
3/12 anonim válasza:
Sokkal jobb jatekelmenyben lesz reszed ha figyelmen kivul hagyod a statisztikat meg egyeb verpistike merceket.
4/12 anonim válasza:
Ne érdekeljen a statisztika. Addig játszál, amíg élvezed :)
5/12 A kérdező kommentje:
Okés, megfogadom a tanácsotokat
2018. márc. 2. 23:23
6/12 Brandon41 válasza:
Vannak a YouTube-on jó oktató videók, nézegesd meg ezeket. Ha megnézed akkor majd tudsz néhány trükköt, amiket ha használsz akkor jobb játékos is lehetsz.
Pl Ph3lan, cleverland,stb.
7/12 A kérdező kommentje:
Jó ez a játék, csak mindenki folyamatosan idiot meg noob- ozuk... Nem engem, de akkor is idegesítő, a játékélményt nem nagyon dobja meg, az biztos.
2018. márc. 7. 20:04
8/12 anonim válasza:
Majd később leszoknak róla. Esetleg kapcsold ki a chattet, nekem bevált.
9/12 anonim válasza:
Reklam: War thunder-ben joval kevesebb verpistike jatszik, igy normalisabbak a csapattarsak.
10/12 anonim válasza:
Anti-reklám: ha reklámozod nagyon, akkor ennek hála ott is meg fognak jelenni, és akkor morcos leszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!