Hogyan kéne megállítani a kivándorlást?
"Tán Csehország után hazánkból a legkisebb a kivándorlás."
Ezért kéne fizetni nekik aki kimegy. Ha csak itt szaporodnak, előbb utóbb nem lesz élettér. El kellene indítani valahogy egy kirajzást, mert annyi itt az ember mint a szemét.
"Ellenkezőleg, csökken a kivándorlás és nő a viszavándorlás."
Na ezt kéne megállítani.
Szerintetek miért mennek ki ezek a fiatalok? Kalandozni? Világot látni? Miért vagyunk Londonban, amikor lehetnénk Jászapatiban is?
Ezerszer elmondták itt a fideszes agytrösztök, hogy "nincskóbászbu a kerittés he". Mi sem állítottuk ezt. De vannak olyan tényezők is amik otthon további nehézségek :
- otthon csak egy senki vagy legtöbbször, átgázolnak rajtad, balkáni mentalitás és légkör a legtöbb helyen. Mások bemószerolása, direkt kiszúrni a kollégával, nehogy neki jó legyen.
- trükközés a túlórákkal, azok ki nem fizetése sokszor
- szabadságokkal való önkényes bánás a főnökség részéről
- nyalizók kedvezőbb beosztást kapnak
....még sorolhatnám. Rengeteg helyen dolgoztam, jelen volt mindegyik helyen ezen problémák közül több is (vagy mind).
Ja és egy mosogatónak lehet, hogy annyira azért nem éri meg, hogy ekszakítva legyen a hazájától és a családjától. Csak a pénzért. De aki el tud helyezkedni a szakmájában, az sokkal jobban él. Én 5x annyit keresek mint otthon. Pár éven belül saját lakásom lesz, otthon erről hitel nélkül csak álmodni mertem volna. Na ez a nem mindegy.
3./10./53%
Nahh szupcsi! Akkor meg van dumálva! Majd mesélj mi a pártod neve, és 22ben megy az x!
Ha nyersz, én húzok kifele (méghozzá állami támogatással!) és többet nem látsz erre, neked meg egyel kevesebb genderista ballipsi miatt kell fájjon a fejed :D
Win-win! Mindenki nyer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!