Ez igaz lesz, hogy valóban csak az állami és a keresztény tankönyvek közül lehet majd választani?
"Amúgy fogalmam sincs, hogyan lehet mondjuk matematikából, történelemből, földrajzból biológiából keresztény szemléletű tankönyvet írni."
Ajajj, nincs elég fantáziád. :D
"Nna, 168 óra. Jellemző."
Mi bajod vele?
Nem felel meg sem neked, sem Orbán apádnak? :D
Talán a 168óra is "genderistafeministasorosista" sajtó? :D
13.
Hát csak mert ha az Origo, Pesti Srácok stb. cikkekre hivatkozik valaki, akkor sír a szátok. Gondoltam egyszer én is megjátszom.
"Origo, Pesti Srácok stb. cikkekre hivatkozik valaki, akkor sír a szátok"
Te majom!!!
Neked habzik a szád, amikor a számotokra "hiteltelen, Soros által fizetett" Index, 444, 168óra, HVG, Népszava cikkeket mellékelünk, mert nektek "hazugság" és "lejáratja a szent és sérthetetlen" KIRÁLYOTOKAT!!!
Ja, hogy az M1, Kossuth Rádió, Pestis Kanok, Origo, Magyar Idők ezek "hitelesek és lényegretörőek"???
Ja igen, az önfényezés és a számtalanszor lerágott migránsozás...
Erre telik a kormánynak...
De ilyen Fideszes agymosott MAKIMAJOMMAL, mint veled nem érdemes vitatkozni...
Majd te is megsz0p0d keményen a levét a rendszernek!!!
17.
Érvekkel nem rendelkezel? Most kezdjük el ki a gorombább? Veszteni fogsz.
#10 tgt
Pontosan erről szólt a kérdésem, mert én sem értem, hogyan lehetne.
Gondoltam ha már a kérdező kíváncsi a véleményünkre a keresztény tankönyvekről, akkor tudja, hogy mik azok a keresztény tankönyvek.
De nem tudja.
Most akkor az a baj, hogy nem kezdtem el úgy válaszolni, hogy nem tisztáztam a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!