Hosszútávon elkerülhetetlen hogy "bevándorlóország" legyünk?
A világ nagyobbik részén, főleg Afrikában népesedés bumm zajlik, a mi kontinensünk pedig öregedik és elvileg 2050-re csak Nigériában 1 milliárd ember fog élni, Nyugat-Európa pedig bevándorlás párti.
Bírni fogja ezt a nyomást egy ország?
"Tudod te, hogy a következő 30 évben milyen technológiai fejlődés várható?"
és ennek mi köze a kérdéshez? :D
"és ennek mi köze a kérdéshez? :D"
Csupán annyi, hogy 2050-re olyan világ lesz itt, hogy a kinek milyen bőrszíne van egy abszolút huszadrangú kérdéssé válik.
Az nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy te nem látod az összefüggést.
a balhülyék miért jönnek minid ezzel a bőrszín mellédumával?
hol láttad akár csak egyszer is leírva, hogy itt bárkinek is a bőrszíne lenne a probléma?
A jó öreg rasszista-kártya.
MÉG mindig, bármikor kijátszható.
Ha valaki rasszista és a másik bőrszínével van baja, akkor én kimondom, hogy rasszista, mert a másik bőrszínével van baja.
Ezzel nem értem, hogy mi a probléma.
"Ha valaki rasszista és a másik bőrszínével van baja, akkor én kimondom, hogy rasszista, mert a másik bőrszínével van baja.
Ezzel nem értem, hogy mi a probléma."
És mond ha annyira egyenlő a kettő akkor sorold fel hány afrikai kapott már tudományos Nóbel díjjat?
Párosodj velük, reggeltől estig és szaporodjatok.
De lehetőleg ne itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!