Miért van az, hogy a ballibek simán elnézték a vizitdíjat és a kórházi ágydíjat, most pedig a 25 forint értékű guriga vécépapíron hajlandóak tüncikézni?
Provokálunk, provokálunk???
Más dolgod nincs, mint itt telespammelni a GyIK-et az idióta, megrögzött, Fideszes, gyűlöletkeltő, "turbókeresztény" propaganda kérdéseiddel?
Lehet azért, mert 250 forint lett volna a vizitdíj, de a TB járulék ennek sokszorosával emelkedett 2010 óta, az egyéb adóról, díjról nem is beszélve. És így is hiány van már az alap dolgokból is.
Tehát többet kell fizetni, kevesebbért.
Érdekes, a fidesz média miért nem dicsekszik azzal, hogy még egy teljesen átlagos orvosnál is 3-4 hónapos időpontok vannak? Nah? Vagy azzal hogy többen halnak meg kórházi fertőzésekben a rossz egészségügy miatt mint a gonosz terrorista migránsok miatt?
Ja hogy te nem jársz orvoshoz? Hát végülis én se mert mire sorra kerülnék elfelejtem hogy kértem időpontot. Nem vicc.
Nagyon jó taktika ez, reklámozzák a magyar kultúrát ami gyakorlatilag a zsírdisznó zabálásból meg a pálinka vedelésből áll, aztán ha valaki megbetegszik, hiába megy orvoshoz mert be se jut :D -> Ezeknek se kell már nyugdíjat fizetni. Na erre mit lépsz fideszbirka?
a vizidíj 300 milliárdjába került a betegeknek, és ez gyakorlatilag a TB hiány fedezésére ment el
tudod mekkora hányada 300 milliárd ft a költségvetésnek?
persze ekkoriban még az EU se kapott szívgörcsöt, hogy 12%os költségvetési hiányokkal volt csak képes kormányozni a szoc-lib koalíció
igen tudom, a második világháborúért is orbán viktor a grazibeteg a felelős :DD kösz ballibbirka
igen tudom, a második világháborúért is orbán viktor a grazibeteg a felelős :DD kösz ballibbirka"
Na látod és akkor még a te fajtád hangoztatja hogy a "ballibek" (amik nem léteznek) nem tudnak értelmes választ írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!