Ki fogja megállítani a tomboló gyűlöletet Magyarországon?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 23:53
11/30 anonim válasza:
Ahha nincs tomboló gyűlölet. Mert a cigányozás zsidózás , románozás, libsizés ami pl. Itt is megy, az nem gyűlölet....
Csakis Magyar gyűlölet létezik!
12/30 anonim válasza:
Én a mindennapi eletben, nem erzem annyira a tomboló gyűlöletet. A mindenféle netes vitafórumon, kommentelős oldalon, annál inkább.
13/30 anonim válasza:
Európa seeeegíts!!! Tényleg, ki fogja? A szintén gyűlölködő elvtársaid? :P
14/30 anonim válasza:
Szerintem pedig közel sincs olyan gyűlölet mint a kilencvenes években volt. Emlékszem hogy akkor cigányoztunk, zsidóztunk és homokosoztunk elég sok esetben. Ja, meg komcsiztunk is :-D
15/30 anonim válasza:
Az ellenzéknek kellene végre megbékélni a rideg valósággal: nincs rájuk szükség.
16/30 anonim válasza:
Mi már csak Turulman eljövetelében bízhatunk. Benne is csak akkor, ha Shamanman lesz az oldalán.
18/30 anonim válasza:
"Én a mindennapi eletben, nem erzem annyira a tomboló gyűlöletet"
akik szerint nincs, vagy nem érzi, az menjen, vegyen fel mondjuk egy Dávid-csillagos nyakláncot, és legyen úgy hónapokig.
Fesse be a bőrét feketére, és cipeljan bőröndöket magával. Menjen boltba vagy hivatalos ügyet intézni, hogy csak románul beszél. NA akkor megtudja milyen igazságtalan, és elítélő, meg kirekesztő ez a "gondolkodás".
Nem azt mondtam, hogy ölelgetni meg puszilgatni kell mindenkit, de az oktalan kirekesztésből vissza kéne már venni.
19/30 anonim válasza:
18-as te nekifutásból vagy ilyen hülye :) Vígan elgrasszálnak a rabbik pesten senki le se köpi őket . Van néhány néger ismerősöm ,inkább nagyon is kedvelik őket, meg jópofának tartják ,néha viccesen húzzák őket ,de kb ennyi.Örülnek ha egy társaságban lehetnek velük dumálni. Szóval hiába kalimpálsz csak a libsi belterjes kis fejedben vannak itt komoly rasszista megnyilvánulások a magyarokkal szemben.
20/30 anonim válasza:
Csák Norris igazán aktivizálhatná már magát. Amúgy meg nekünk, embereknek kellene változnunk. Nèzzetek meg egy aikido edzèst: ott nem a màsik megölèse, leigázása a cèl. Valami hasonlót kellene a hètköznapi kommunikáciôban is alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!