Magyarországon miért félnek ennyire a migránsoktól, amikor már egyértelmű, hogy a jóléti országokban akarnak élni?
Mert az EU - ban szabad a mozgás és még egyik - másik idejön.
De volt szó kvótáról is. Ja, nem volt, bocsi.
Azért mert azok a "jóléti" országok nem bírják el Afrikát/közel keletet egyedül ezért szépen ide telepítenék őket...
Lehet lepontozni!
Debrecenben jóval a fideszes migráns-mánia előtt már volt menekült tábor. Én pont azon a környéken laktam, sokszor áthaladtam azon a részen. Érdekes de nem arról szóltak a debreceni hírek, hogy a migránsok megerőszakoltak valakit blabla. 10 év alatt semmi se történt. (vagy csak nem verték nagydobra)
Bár az tény hogy 0/24 ott nyüzsögtek a rendőrök...
A magyarok egyáltalán nem félnek a migránsoktól, főleg ha a kormány a szabad fegyverviselést a magyar lakosságnak lehetővé teszi, na akkor jöhet akármennyi migráns, nem fogják túlélni az országba való belépést.
Ha Magyarország így gazdagodik tovább, akkor lehet, hogy 2030-2040 körül igencsak vonzóvá válhat a sok dologtalan lusta migránsnak, ez a veszély fennáll és kedvük szottyanhat ide áttelepülni a nyugati kalifátusokból.
"A magyarok egyáltalán nem félnek a migránsoktól, főleg ha a kormány a szabad fegyverviselést a magyar lakosságnak lehetővé teszi, na akkor jöhet akármennyi migráns, nem fogják túlélni az országba való belépést."
Te fogod mindet fejbe lőni egyenként? Annyira profi azért nem vagy, túl sokat képzelsz magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!