A forint miért volt ilyen erős, "értékes" a szocializmusban?
"28%-os feltételezem gyerek vagy még és lógtál a töri órákról is, ezért érthető a tudatlanságod."
Miért kellene ehhez gyereknek lenni? Én pont a 45 év felettiektől tapasztalom a Kádár-nosztalgiát.
igazad van, nyilván te mint egy messziről jött ember aki azt mond amit akar, hitelesebb vagy mint egy lektorált oldal ugye? :D
farzsebből én is tudok bullshiteket beszélni minden forrás nélkül, meg összeesküvés elméleteket gyártani.
igaz ez a könnyebbik út.
lassan tényleg az lesz hogy lapos a föld és gyíkemberek irányítják a világot :D
"igazad van, nyilván te mint egy messziről jött ember aki azt mond amit akar, hitelesebb vagy mint egy lektorált oldal ugye?"
Igen, ez valóban így van. Viszont mivel a lektorált fos is ugyanazt írja amit én nem értem mire vered magad.
"lassan tényleg az lesz hogy lapos a föld és gyíkemberek irányítják a világot :D"
Ilyesmit, meg az államadósság mesét csak veled meg a hozzád hasonlókkal tudnak megetetni, még a saját lektorszarodnak se hiszel csak okádod a demagógiád.
Na és? Én legalább tudok. Nem égek be hogy cáfolni akarok valamit aztán belinkelem ugyanazt az állítást!
Hahahha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!