Hogyan lehetne az interneten is harcolni a balliberális túlsúly ellen?
"2015-ös cikk :D"
hát ez az, akkor még az egész balliba média ezt szajkózta.
Most már ők is beismerhetnék, hogy Orbánnak volt végig igaza. Az a 2015-ös cikk már vállalhatatlan, viszont ha a baloldalon múlt volna, akkor csak évekkel később ébred rá erre az ország.
Orbán nagyon jól ráérzett, felismerte a veszélyt.
Az a baj hogy a liberalizmusban nem az ellenséget és a veszélyt kéne látnotok hanem csupán egy másik ideológiát. Sajnos a fidesz elérte hogy a liberalizmusra mint egy ellenség tekintsen a szavazóköre, hiszen kell egy ellenségkép a népnek így lehet összetartani. És le is kell egyszerűsíteni. Mert nehogy bárki azt higgye hogy a liberalizmus annyi hogy szakállas nő, gender meg muszlimok stb... ez az amit a fidesz propaganda belé oltott. A liberalizmus lényegében ezekben az esetekben azt mondja hogy szakállas nő? ha neki így tetszik, hát jó és egy liberális szerint is lehet baromság attól még elfogadja hülyén :D
A gender pedig nem 30 különböző nemtől szól, ez a nagyon szélsőséges irányzata ami pont emiatt gyorsan terjed a neten és a fidesz nyilván felkapja mert kell a megbotránkozás.
Kérdező, azért nem értem a kérdésed, és szerintem nem is értelmezhető mert akármit is akarsz az internetbol soha nem lehet más mint egy demokratikus, LIBERÁLIS platform. Mert a liberalizmusnak pont ez a lényege hogy minden véleményt el kell fogadni, minden ideológiával helye van. És az internet pont ez. Az ír cikket, FB posztot aki és amirőlakar.
Az a baj hogy a liberalizmusban nem az ellenséget és a veszélyt kéne látnotok hanem csupán egy másik ideológiát. Sajnos a fidesz elérte hogy a liberalizmusra mint egy ellenség tekintsen a szavazóköre, hiszen kell egy ellenségkép a népnek így lehet összetartani. És le is kell egyszerűsíteni. Mert nehogy bárki azt higgye hogy a liberalizmus annyi hogy szakállas nő, gender meg muszlimok stb... ez az amit a fidesz propaganda belé oltott. A liberalizmus lényegében ezekben az esetekben azt mondja hogy szakállas nő? ha neki így tetszik, hát jó és egy liberális szerint is lehet baromság attól még elfogadja hülyén :D
A gender pedig nem 30 különböző nemtől szól, ez a nagyon szélsőséges irányzata ami pont emiatt gyorsan terjed a neten és a fidesz nyilván felkapja mert kell a megbotránkozás.
Kérdező, azért nem értem a kérdésed, és szerintem nem is értelmezhető mert akármit is akarsz az internetbol soha nem lehet más mint egy demokratikus, LIBERÁLIS platform. Mert a liberalizmusnak pont ez a lényege hogy minden véleményt el kell fogadni, minden ideológiával helye van. És az internet pont ez. Az ír cikket, FB posztot aki és amiről akar egy két esetben ,ha mondjuk gyűlölködő vagy náci, akkor lehet hogy a facerol leszedik de annak oka van. Ahogy annak is jó oka volt hogy a választás előtt leszedték lazar posztját mert gyűlölködött benne. Persze ez vitatható De amúgy rengeteg gyűlölködő feministat tiltanak az USA ban pl, csak ez ugye az itthoni liberális gyűlölő propagandával nem kompatibilis. Az interneten meg amugy soha sem lesz kereszténydemokrácia vagy mittudomén én mi szóval erre ne várj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!