Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne az interneten...

Hogyan lehetne az interneten is harcolni a balliberális túlsúly ellen?

Figyelt kérdés
A hagyományos sajtóban kezd helyreállni az egyensúly, de mit lehet kezdeni azzal, hogy interneten csak a szélsőliberális propaganda megy?

2018. aug. 4. 18:44
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
19%
Te 56%-os, most meg vagy lepve hogy a Soros sajtó nem igyekszik leleplezni a Soros-párti politikusokat? Te butább vagy, mint hittem...
2018. aug. 4. 19:51
 22/44 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Tessék, ezt is a liberálisokak sok szeretettel.

2018. aug. 4. 19:55
 23/44 anonim ***** válasza:
19%
hát igen 2014ben még le lehetett írni ilyesmit, aztán kiadták a parancsot
2018. aug. 4. 19:57
 24/44 anonim ***** válasza:
18%

"Ja és nem kellett nullázni a kommentem, ökrök!"

a balos suttyók fő szokása a nullázás, ezzel próbálják a 0 érvüket alátámasztani

2018. aug. 4. 19:58
 25/44 anonim ***** válasza:
80%

"Persze erre a gyíkvállú elempés meg mómentumos kis fotelhuszárok már nem emlékeznek, mert még pelenkát viseltek."

Naés az neked a büszkeség hogy öregebb vagy mint az egyik válaszoló? Nem semmi. Okosabb nem lettél a korodtól az biztos.

Miért is kéne harcolni a ballib túlsúly ellen? Ki az aki ballibnek nevezi magát? Mert szerintem senki. Hülyeség már ez az egész, hogy mindent meg kell nevezni. A zorbánfrüher most kitalálta hogy ők "kereszténydemokraták", van aki kommunista liberális, meg meg szélsőjobbos-balos marxista náci, meg ki tudja már mit ki nem találnak. Ennyi idiótát én még nem láttam. Ennek az országnak már annyi, itt ez fog menni még vagy 20-30 évig. A hanyatló ostoba liberális nyugat meg jól el lesz a migráns fertőben a 100x-os életszínvonallal. Ha a magyaroknak a begyepesedett régi öreg sz@r kell akkor csinálják.

2018. aug. 4. 20:01
 26/44 anonim ***** válasza:
19%

Igen, Kölnben is biztos jól elvoltak meg az angol kisvárosban, a nagy jóléttel :D

Meg ki tudja miről nem tudunk, mert a liberálisok szeretik az ilyet elhallgatni.

2018. aug. 4. 20:05
 27/44 anonim ***** válasza:
28%

Na, úgy látom, a liberálisok ismét pofáraestek.

Helyes, hogy csendben vagytok és nem csináltok magatokból még nagyobb hülyét.

2018. aug. 4. 20:20
 28/44 A kérdező kommentje:
kedves ballibbantak, nektek fizetnek, hogy ide trollkodjatok? egy értelmes választ nem láttam még.
2018. aug. 4. 21:57
 29/44 anonim ***** válasza:
25%
Tőlük nem is fogsz.
2018. aug. 4. 22:10
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
Majd az evolúció elbánik az ilyenekkel.
2018. aug. 4. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!