Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbb ellenzéki szavazó...

A legtöbb ellenzéki szavazó miért ilyen negatív és búskomor?

Figyelt kérdés

A jó dolgokban is csak a rosszat emelik ki, soha nem jó nekik semmi. Ha valamiért sírnak és megkapják akkor másnap már a hibákat keresik benne és cinikusan elkezdik ócsárolni. Komolyan kérdem miért ilyen pesszimisták és szürkék ezek ezek az emberek?

És ne jöjjön senki a haldokló magyar gazdasággal meg a vidéken tüntető több ezer éhezővel, olvastam ma már elég hülyeséget a neten.

2018. aug. 4. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Mert szarba haraptak áprilisban, ezért sír a szájuk.
2018. aug. 4. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Akik még ma is a balliberális oldal szavazói (a jobbikosokat direkt hagytam ki, náluk csak kis részben ilyenek, akik korábban voltak ballibes szavazók) akkor is ilyenek voltak, amikor nem fidesz kormányzat volt.

Ha visszanézed a rendszerváltás körüli időktől, akkor vagy keserűek voltak, vagy csalódottak, szomorúak, netán pesszimisták, irigyek, lekicsinylőek, lenézőek... és még jó pár negatív jelzőt lehet találni, vagy pedig kárörvendőek. Olyat, hogy valaminek azért örültek volna mert az szimplán jó, nem sokat láttam, még akkor is mindig találtak benne siránkozni valót, ha éppen a kedvenceik voltak kormányon és hoztak meg valamilyen döntést.

Hányszor hallhattuk, hogy a zorbánék ellenzékben megakadályozták, hogy az szdsz-mszp kormány jó döntéseket hozhasson vagy hogy a fidesz nem szavazta meg, megbuktatta stb.

Lételemük, hogy semminek nem tudnak örülni, még annak sem ha valami valóban sikerül - és semmiért nem azért küzdenek, mert ha elérik, akkor az nekik jó lesz, hanem mert akkor majd rossz lesz a többieknek.

A választásokon is azért van egyre kevesebb szavazójuk, mert nem értik meg, hogy az nem elég, hogy bukjon meg a zorbán. Csak nekik elég.

2018. aug. 4. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Hát az ide beírók alapján ezek olyan lúzerek, akikkel semmi jó nem történik, és mindig csak szívnak, még 0,2% bérnövekedést sem tudtak elérni.
2018. aug. 4. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
En ellenzeki szavazó vagyok es nem vagyok búskomor, sőt, egyre inkabb úgy latom, hogy sokat fogok röhögni a következő evekben.
2018. aug. 5. 03:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Az ellenzéken?
2018. aug. 5. 07:22
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

"Sorold már fel nekem, hány kórházat záratott be az MSZP-SZDSZ kormány!"

2007-ben bezárták a Lipótmezőt, azóta a bolondok az utcán grasszálnak, te véletlenül nem onnan .... ?

2018. aug. 5. 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

", de itt vagyok a "migránsokkal teli, megsemmisülni készülő" Ausztriában és szarok rá mi van Magyarországon. "

Majd ha alkalomadtán osztrák kórházban kerülsz és melléd fektetnek egy Ebolás és AIDS-es négert vagy idegbeteg muszlimot, akiről kiderül, hogy már ölt embert, de elengedték, érezd jól magadat velük.

2018. aug. 5. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
79%
#15: Is.
2018. aug. 5. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!