Minek kellett a fidesznek még egy tévé, nem volt neki már elég?
lépd át ha nem tetszik, vagy erre magadtól nem jöttél rá és kérdést kellett kiírni?
van bőven ellenzéki orgánum meg tv csatorna, mazsolázhatsz azokból senki nem kényszerít a fideszes szarokra.
Medgyessy idején olyan volt a közmédia, hogy az ellenzék is szerepelt benne, és nem agymosás ment.
Valójában csak hallgatom a tévét, mert nem nagyon látok, a netet is tudom használni, de elég nehezen, és csak este kapcsolom be, napközben ha van egy óra időm, és egyedül vagyok, akkor egyszerűbb a tévénmegnyomni egy gombot.
a rádiók is mind a fideszéi. A Klubrádió csak Pesten jön be.
Nem veszem észre, hogy ti, akik a tévét szidjátok, olyan okosak lennétek, a kérdésemre egy sem válaszolt. Minek nekik megint egy tévé, mikor már van egy rakás? Csak azért, hogy má snak ne legyen?
Kedves Piroska, tudom, hogy a fideszé volt, én akkor is hallgattam, jobboldali csatorna volt,de nem olyan ocsmány, mint a mostani fideszcsatornák.
De ha mindent visszaadunk, akkor az Echo-t is visszaadják annak, akié akkor volt, a köztévét pedig a köznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!