Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz Kálmán Olgával? Hol...

Mi lesz Kálmán Olgával? Hol fog dolgozni?

Figyelt kérdés

Most, hogy kikerült a HírTV-ből nem tudni róla semmit. Barátom azt mondta, lehet nem veszik fel sehova, mert munkanélküliség van a médiában is és akkor ő is kuzmunkára jut. Ilyenkor hogy van? Ha egy ismert médiában dolgozót kirúgnak ugyanúgy be kell mennie a munkanélküli regisztráltak közé és mennie közmunkára? Vele is megcsináltatja a hatalom, hogy seperni fogja az utcákat?

Ilyenkor mik a lépések? Mit lehet tudni olgáról?

2018. aug. 3. 19:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Biztosan lesz munkája.

De ha nem dolgozik pár hónapot,akkor sem fog éhen halni,sem ő sem a családja.Biztos van megtakarítása.

2018. aug. 4. 01:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A munkaügyibe nem fog beregisztrálni azért,hogy tb-t kapjon.

Biztosan jó fizuja volt,és neki okoz neki gondot pár hónapig maga után fizetni a tb-t.

2018. aug. 4. 01:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

8: Ne kattogjál már ezen. Mindenkinek a saját döntése, hogy regisztrál-e a munkaügyi központban.

KO jellemzően nem az a típus, aki keresi a munkát, hanem akit megkeresnek munkával.

Mivel nem hülye nő, nyilvánvalóan már a Simicska érdekeltségek eladásának bejelentésekor (bő egy hónapja) tudta, hogy a HírTV-nél lefőtt neki a kávé.

2018. aug. 4. 06:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Valahol olvastam, hogy állítólag saját csatornát fognak indítani...

Hogy ebből mi igaz, nem tudom.

2018. aug. 4. 08:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14: Ha lenne egy valódi hírcsatorna, mint amilyenné a HírTV kezdett válni mostanra, arra lenne piac egészen biztos.

Az már más kérdés, hogy a szolgáltatók közül melyik merné bevállalni, hogy beteszi a csomagjába.

2018. aug. 4. 08:57
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem is értem, egy nőnek hogyan lehet ilyen ellenszenves feje, mint Kálmán Olgának. Tőlem akár fejre is állhat, nem bír érdekelni a nyomora.
2018. aug. 4. 11:44
 17/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem kell félteni:

[link]

2018. aug. 4. 18:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon kapkodnak utána , sehova se kellet azóta se..
2019. márc. 10. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy igazi "független" újságíró! Még csak véletlenül sem megrendelt propagandista.. Mert ugye olyan csak a Fidesznél van.
2021. febr. 5. 05:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem fizetnek azért h szeressem a Fideszt, de aki ingyen csinálja az csíra. Csak a fidesz!
2021. febr. 5. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!