Magyarország romániai szinten. Lesz ez még így sem?
Nahát a magyar életszinvonal is a legtöbbünknek már csak a kínlódás határát súrolja.
Pár év után hazalátogattam vidéki szülővárosomba. Haverom, aki mindig is jól keresett, színte szórta a pénzt, most lecserélte a rangerovert suzukira,de azt is inkább otthon hagyta, és kilómétereket gyalogolt, hogy találkozzunk, hogy spóroljon a benzinnel.
Mi történt? Becsődöltettek egy közeli munkahelyet, ami több környékbeli falvat eltartott, ugyanis egy másik kormányközeli konkurens cég pénzmosása jobb ütembe halad.
Persze, vannak gazdagok is otthon is, mint ahogy vannak Romániában is.
De nézzük meg a lej árfolyamát, és a forintét.
Nézzük meg a Daciat, és nézzük meg a... uhh mit is?
Nézzük meg a TAROM-ot és nézzük meg a MALÉV-et.
Nézzünk meg egy román parlamenti választást, és nézzük meg a magyart.
Sorolhatnám sajnos...
De nem baj, ERDÉLYT VISSZA!!!
ÉÉs ezaz, megint ide jutottunk ki. Megint igazam van, és ahelyett hogy elgondolkodnátok rajta, megint csak az agyatlan szitkozódás megy.
Ez miatt van a magyar társadalomban egy hatalmas fék, többek között a kormány, ami lelassítja a gazdaságot, és Románia szépen lassan eltipog mellettünk.
De a "magyar gazdaság fejlődik".
És már csomószor oldalakat írtam, és mit kaptam rá vissza? Libsi, zsidó, most már román is...
Az a vicc, hogy egyik sem vagyok ezek közül :D
De jó, román még nem voltam, gondolom kipróbálom ezt is...
Én is írhatnám, hogy minden fideszes, jobbikos ostoba, de nem írom, mert tudom hogy nem így van. (nácikat direkt nem vettem ide, mert azokból viszont mindegyik ostoba)
Lehet lepontozni, nem érdekel, meg ha valaki lezsidózik, románozik, akkor azt majd én nácizom meg bozgorozom. Aztán lesz egy értelmes beszélgetés, ami még előbbre löki a társadalmat a gödörbe...
13 vagyok, ha rám célozgattál, akkor nyugodj meg, Angliából írok, már rég eltakarodtam.
De visszamennék, csak meg kellene fosztani a magadfajta "mindenki szar aki nem magyar" emberektől a hatalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!