Magyarország romániai szinten. Lesz ez még így sem?
Néhány év és Bulgária, Szerbia, sőt, valamennyi balkáni ország le fog minket hagyni.
Hiába nőnek Magyarországon a bérek (igaz egyre lassuló ütemben), a forint rohamosan gyengül.
Gyakorlatilag egy helyben toporgunk, mialatt Románia, Bulgária és a balkáni országok elhúznak mellettünk.
Ez így van. A régióik is a magyarokkal azonosak.
Bukarest-Ilvovban még nagyobb is a GDP/fő mint Közép-Magyországon, mindkettő egyébként sok norvég, holland, svéd, osztrák, régiót is ver, sok angololt, franciát, németet (keletieket), dél-európait meg kenterbe ver.
De ez persze csak a termelékenység, nálunk meg a románoknál még kb. azonosan rosszul fizeznek.
2.
Nem. TE vagy képes ennyire. Nekem új kocsim van és három lakásom. Nem dicsekvésből mondom, hanem azért mert akkor a te gondolatmeneted mentén én joggal vagyok büszke magyarságomra.
Te pironkodsz, joggal,te nem lehetsz büszke.
Hát nálam a magyar nettó 701 EU meg román 584 EUR marhára nem egy szint, de nyugodtan költözz Romániába. Minden esetre a románok Magyarországra irigykednek:
"A magyarok erre képesek! Egy ilyen társadalom létrehozására, ami erre képes! "
Jah csak azt elfelejted hogy Magyarország világszinten a fejlett országok közé tartozik és egy átlag magyar jobban él mint a Föld lakosságának a 80%-a. Sőt Európán belül is egy közép szintet tartunk. De igen nekünk nem voltak gyarmatok, nálunk nem volt rabszolgatartás, mi nem indítunk az olajért nyersanyag szerző háborúkat int a Nyugat. Magyarországot 500 éven át zsákmányolta ki a Habsburg és a török, volt nálunk egy 40 év kommunizmus is, eközben a Nyugat szabadon fejlődhetett. Szerintem egyáltalán nem kell szégyenkeznünk, bár egy ilyen öngyűlölő elkényeztetett sikertelen anyuci pici prosti fiának aki csak akkor magyar ha van pénz, csak akkor szereti a szüleit ha van pénz ezt lehet mondani...
"És ezek után legyek büszke, hogy magyar vagyok... Hát egy frászt! Magyarnak lenni a legnagyobb szégyen. Inkább lennék román vagy cigány."
Legyél nyugodtan, a legjobb az lenne ha ki húznál az országból és vissza se jönnél soha. Te gyűlölködő frusztrált pszichopata prosti.
HakapesziM
A 2# válaszoló ez a tipikus élettelen kádárista elkényeztetett mama pici fia aki az állam csöcseitől várja a megváltást vagy anyukától. Mindenki hibás a saját sikertelenségért meg élettelenségéért csak ő maga nem...
9.
Látod lúzer, el sem tudod képzelni, hogyan. Munkából, hitelből. De örökölni sem bűn. Ja, azt is fogok, a már meglévőkhöz - remélem sokára.
Ugye? Egy senkiházinak nehéz elképzelni, adjon az állam. Apa, nem ad az állam. Miért adjon? A két szép borjú szemedért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!