Hogyan lehet az, hogy vannak olyan fidesz hívek akik nem ismerik el, hogy Mészáros Lőrinc vagyona Orbáné lenne?
Ez nem elismerés kérdése. Szavazásé sem. Még a végén 10 ember elismeri, hogy a lakásom nem az enyém, hanem a szomszédé, és mehetek az utcára.
A szóbeszéd mellett vannak-e konkrétumaid?
Segítek kicsit, mert láthatólag nem megy a magyar nyelv.
Azért mondják egy vagyonról, hogy "Mészáros Lőrinc vagyona", mert az Mészáros Lőrincé és nem másé. Ha Orbán vagyona lenne, akkor Orbán vagyonának neveznék.
Csak mert neked nehéz megértened, hogy létezik olyan, hogy egy miniszterelnök nem milliárdos, mert a kedvenceid először lettek milliárdosok, majd benyaltad, hogy ők a szegények támogatói és védelmezői, attól még van ilyen.
Őszinte legyek? .urvára nem érdekel Mészáros. Jut is, marad is. Ha én lennék ott, ugyanazt tenném. De szerintem te is.
Csak irigy vagy. Én nem vagyok irigy. Megélek, Mészáros meg hízzon ahogy akar.
Hogyan lehet az, hogy bárki is azt állítja, hogy Mészáros vagyona Orbán Viktoré lenne, amikor erre semmiféle bizonyíték nincs?
Sokáig ugyanezt játszottátok el Simicskával, aztán pofára estetek, most találtatok másik gumicsontot. Uncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!