Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Kálmán Olga &...

Igaz, hogy Kálmán Olga & Csintalan műsorait alig nézték?

Figyelt kérdés

Mindíg azt hallottam, hogy Kálmán Olga kimagaslóan népszerű és emiat hozták a HírTV-hez is havi 4 milliós fizetésésrt, tehát valamit kell érnie. Csintalanról is azt hallottam még az előző érában,hogy a műsorait sokan nézik. Erre most azt olvasni, hogy pár éve ennek ellenkezője lenne igaz [link]

Én is néztem Olga és Sandor műsorait, de csupán a kabaré kedvéért. Kíváncsi voltam, miféle lejárató dolgot találnak ki és hogyan tálalják, de ez csak a saját véleményem. Tudom hogy a médiában sok hír nem igaz, ezért kérdezem hogy mi igaz ezekből? Valóban Olgát és Sándort nem nézték/néztétek?

2018. aug. 2. 15:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Én nem néztem egyiket sem, annyi biztos. Mindkét illetőt irritálónak tartom.
2018. aug. 2. 21:12
 22/29 anonim ***** válasza:
73%

"plz ne linkeld az indexet, mert az nem hiteles.

erről ennyit."

Éppen az ilyen finnyások kedvéért írtam le röviden a lényeget.

Ezt külön oda is írtam.

Részemről meg erről ennyit.

2018. aug. 2. 23:48
 23/29 anonim ***** válasza:

Most akkor sorolni kellene, hogy mennyi Fideszes médiafelület van, ami veszteséges, de milliárdos támogatások fenntartják?

Jajj kérlek. Ha ennyire alacsony lett volna a nézettség, akkor már rég el lett volna bocsájtva/átalakítva. Ez csupán gumicsont, amivel be lehet etetni a prolikat. Anyagi problémái különben se lesz már a csatornának a hozzá beérkező milliárdos (pártreklám) tájékoztatásokból.

K. Olga személyiségével se kell egyetérteni, de hány olyan műsor van, ami mindegyik politikai oldalt behívja és meghallgatja, nem csak a "kötelező 5 perc" erejéig?

2018. aug. 2. 23:49
 24/29 anonim ***** válasza:
67%

"Mi?????? elfogulatlan?? mit szívsz?"

Tudást, sajnos elég addiktív a cucc és a végén gondolkodsz is, "ellibsisedsz" az anyagtól...

2018. aug. 2. 23:49
 25/29 A kérdező kommentje:

Igazából a másikoldal számára hitelesként elfogadott médiától 444,indexstb várhatok magukat leleplező cikket, akár a végtelenségig. Pont ezért linkeltem a K.olgás "élő adásban gyomorforgatóan dicsekedett a fizetésével" cikket...

Ha elfogadjátok az ellenfél médiájának hiteltelenségét, akkor mivel a saját médiátok is ezen háborún alapszik, miért veszitek komolyan ugyanolyan érdekellentét szinten működő társaságok híreit? Ez ellentmondás. Eszerint azt hiszel el amit akarsz, saját magad szelektálsz kedvedre...

A nézettség egy puszta adat, ezt nem lehet letagadni. Ha nem lenne igaza az origónak vagy támadható lenne, akkor már rég megtette volna a liberális oldal. Nemde !?

Lehet hogy K.Olga előtt sem volt kimagasló nézettsége a HyrTV-nek, de éppen ezért szerződtette Simcsika őt, hogy nézzék az emberek, mert "hiteles", mikor már akkor sem volt az...

Nem emelkedett a nézettsége, nem emelkedtek a szavazatok sem.Miért tartanák meg 4 milliáért:?

2018. aug. 2. 23:58
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Hazudsz. Az általad linkelt origo hazugságcikkben sem szerepel az, hogy Kálmán Olga elismerte volna, hogy havi négy milliót keresett. Csak az, hogy azt mondta, nem csökkent a fizetése.

Hazudik az origo, hazudsz te, és hazudni fog mostantól a HírTV is.

2018. aug. 3. 07:29
 27/29 tgt ***** válasza:
76%
Kérdező, tudnál mutatni videót, ahol Kálmán Olga élő adásban gyomorforgató módon dicsekszik a 4 milliós fizetésével?
2018. aug. 3. 08:15
 28/29 anonim ***** válasza:
76%

Ha neked az origo az igazodási pont, akkor nincs miről beszélni.

Az origo ugyanannak a hazugsággyárnak része, mint a Magyar Idők, amelyik a választások óta sorra köteles megjelentetni a helyreigazításokat, mint pl. "Vona hitet tett az iszlám mellett", "Vona 20 milliós audit kapott Simicskától", "Vona Terryblack szeretője volt", stb.stb.

2018. aug. 3. 09:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Csintalan egy igazi szélkakas, számomra hiteltelen figura. Azt pedig, hogy Kálmán Olga olykor elég kíméletlenül bekérdez, illetve a kormány számára kínos témákat feszeget, nem ildomos összekeverni sem a mocskolódással, sem a lejáratással.
2018. aug. 28. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!