Igaz, hogy Kálmán Olga & Csintalan műsorait alig nézték?
Mindíg azt hallottam, hogy Kálmán Olga kimagaslóan népszerű és emiat hozták a HírTV-hez is havi 4 milliós fizetésésrt, tehát valamit kell érnie. Csintalanról is azt hallottam még az előző érában,hogy a műsorait sokan nézik. Erre most azt olvasni, hogy pár éve ennek ellenkezője lenne igaz [link]
Én is néztem Olga és Sandor műsorait, de csupán a kabaré kedvéért. Kíváncsi voltam, miféle lejárató dolgot találnak ki és hogyan tálalják, de ez csak a saját véleményem. Tudom hogy a médiában sok hír nem igaz, ezért kérdezem hogy mi igaz ezekből? Valóban Olgát és Sándort nem nézték/néztétek?
"plz ne linkeld az indexet, mert az nem hiteles.
erről ennyit."
Éppen az ilyen finnyások kedvéért írtam le röviden a lényeget.
Ezt külön oda is írtam.
Részemről meg erről ennyit.
Most akkor sorolni kellene, hogy mennyi Fideszes médiafelület van, ami veszteséges, de milliárdos támogatások fenntartják?
Jajj kérlek. Ha ennyire alacsony lett volna a nézettség, akkor már rég el lett volna bocsájtva/átalakítva. Ez csupán gumicsont, amivel be lehet etetni a prolikat. Anyagi problémái különben se lesz már a csatornának a hozzá beérkező milliárdos (pártreklám) tájékoztatásokból.
K. Olga személyiségével se kell egyetérteni, de hány olyan műsor van, ami mindegyik politikai oldalt behívja és meghallgatja, nem csak a "kötelező 5 perc" erejéig?
"Mi?????? elfogulatlan?? mit szívsz?"
Tudást, sajnos elég addiktív a cucc és a végén gondolkodsz is, "ellibsisedsz" az anyagtól...
Igazából a másikoldal számára hitelesként elfogadott médiától 444,indexstb várhatok magukat leleplező cikket, akár a végtelenségig. Pont ezért linkeltem a K.olgás "élő adásban gyomorforgatóan dicsekedett a fizetésével" cikket...
Ha elfogadjátok az ellenfél médiájának hiteltelenségét, akkor mivel a saját médiátok is ezen háborún alapszik, miért veszitek komolyan ugyanolyan érdekellentét szinten működő társaságok híreit? Ez ellentmondás. Eszerint azt hiszel el amit akarsz, saját magad szelektálsz kedvedre...
A nézettség egy puszta adat, ezt nem lehet letagadni. Ha nem lenne igaza az origónak vagy támadható lenne, akkor már rég megtette volna a liberális oldal. Nemde !?
Lehet hogy K.Olga előtt sem volt kimagasló nézettsége a HyrTV-nek, de éppen ezért szerződtette Simcsika őt, hogy nézzék az emberek, mert "hiteles", mikor már akkor sem volt az...
Nem emelkedett a nézettsége, nem emelkedtek a szavazatok sem.Miért tartanák meg 4 milliáért:?
Hazudsz. Az általad linkelt origo hazugságcikkben sem szerepel az, hogy Kálmán Olga elismerte volna, hogy havi négy milliót keresett. Csak az, hogy azt mondta, nem csökkent a fizetése.
Hazudik az origo, hazudsz te, és hazudni fog mostantól a HírTV is.
Ha neked az origo az igazodási pont, akkor nincs miről beszélni.
Az origo ugyanannak a hazugsággyárnak része, mint a Magyar Idők, amelyik a választások óta sorra köteles megjelentetni a helyreigazításokat, mint pl. "Vona hitet tett az iszlám mellett", "Vona 20 milliós audit kapott Simicskától", "Vona Terryblack szeretője volt", stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!