Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Kálmán Olga &...

Igaz, hogy Kálmán Olga & Csintalan műsorait alig nézték?

Figyelt kérdés

Mindíg azt hallottam, hogy Kálmán Olga kimagaslóan népszerű és emiat hozták a HírTV-hez is havi 4 milliós fizetésésrt, tehát valamit kell érnie. Csintalanról is azt hallottam még az előző érában,hogy a műsorait sokan nézik. Erre most azt olvasni, hogy pár éve ennek ellenkezője lenne igaz [link]

Én is néztem Olga és Sandor műsorait, de csupán a kabaré kedvéért. Kíváncsi voltam, miféle lejárató dolgot találnak ki és hogyan tálalják, de ez csak a saját véleményem. Tudom hogy a médiában sok hír nem igaz, ezért kérdezem hogy mi igaz ezekből? Valóban Olgát és Sándort nem nézték/néztétek?

2018. aug. 2. 15:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne igaz?
2018. aug. 2. 17:51
 12/29 tgt ***** válasza:
74%
Kálmán Olgát ki kellett rúgni, mert a Fidesz számára kellemetlen kérdéseket is feltett. Nem volt hajlandó mikrofon állvány lenni. Ez tűrhetelen. De már elhárult a veszély, jönnek a buzgó alákérdezők, akik nem firtatnak kényes dolgokat.
2018. aug. 2. 17:59
 13/29 anonim ***** válasza:
4%
Politikai szarrágásra nem kíváncsiak a tömegek,tehát igaz a dolog.Egyszerűen érdektelen és unalmas téma. Szórakoztató műsorokra és sorozatokra van igény.
2018. aug. 2. 18:02
 14/29 anonim ***** válasza:
22%

"Könyörgöm, ne az origot linkeld forrásként, mert az nem hiteles."

Akkor mi a hiteles? Index? Az a fake news gyár? Ne röhögtess

2018. aug. 2. 18:23
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

#14 nem az index áll a kiigazításos listák élén, hanem a kormánypropaganda fake news gyárak.

A migráns 1-en még egy német viccoldal álhírét is bevették, és leadták a migránshíradóban :D

2018. aug. 2. 18:39
 16/29 anonim ***** válasza:
63%

Talán tájékozódjatok kedves mindenki!

A "fake news" gyár értsd. a kevés elfogulatlan hírportál egyike az Index éppen erről hozott le ma egy elemzés.

[link]

aki lusta vagy "fúj index" komplexusa van azoknak a lényeg:

A HírTV nézettsége 2015 előtt is kicsi volt a nézők 1-1.3%-a kapcsolt oda és 2015 után is kicsi volt 1-1.5% volt közönségarány. Egyszerűen ilyen profillal ennyi nézőt lehet megszólítani. Az Egyenesennek 50 ezer nézője volt átlagosan, népszerű műsor volt Puzsér Sznobjektívje és a Szabadfogás 100 ezer körüli nézővel.

2018. aug. 2. 19:20
 17/29 anonim ***** válasza:
15%

plz ne linkeld az indexet, mert az nem hiteles.

erről ennyit.

"Csintalan már sok évvel a G-nap előtt a HírTv-nél volt. Valahogy akkor nem zavarta a fideszeseket."

Csintalan éppen az aktuális munkaadójának a seggét nyalja, egy kétszínű vén fäsz.

ha kell akkor a Fidesznek nyal, ha kell akkor az MSZP-nek stb stb.

mellesleg azt se felejtsük el, hogy Kálmán Olga kb ugyan ez.

2015 előtt folyamatosan fikázta meg kritizálta a Jobbikot, aztán ahogy Simicska rászólt mindjárt elkezdett nyalizni Vonának akárhányszor csak (kb minden héten) meghívták a műsorába.

akinek ezekre az emberekre van/volt igényük...gratulálok hozzá.

2018. aug. 2. 19:45
 18/29 anonim ***** válasza:
18%

" kevés elfogulatlan hírportál egyike az Index"

Mi?????? elfogulatlan?? mit szívsz?

2018. aug. 2. 20:07
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Az index sem elfogulatlan, de még mindig jobb, mint a híres négyes: origo, 888, Figyelő, 444. ezek a csatornák folyamatosan hazudnak, hülyeségeket hoznak le és az objektív újságírás teljes ellentétei.
2018. aug. 2. 20:56
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

80-100e (választások előtt 150-200 között) között volt az Egyenesen nézettsége, ami egy hírcsatorna politikai beszélgetős műsor kategóriában kiemelkedőnek számít itthon.

Csintalan meg már a 2010-es kormányváltás előtt is a HírTV-nél volt.

2018. aug. 2. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!