Igaz, hogy Kálmán Olga & Csintalan műsorait alig nézték?
Mindíg azt hallottam, hogy Kálmán Olga kimagaslóan népszerű és emiat hozták a HírTV-hez is havi 4 milliós fizetésésrt, tehát valamit kell érnie. Csintalanról is azt hallottam még az előző érában,hogy a műsorait sokan nézik. Erre most azt olvasni, hogy pár éve ennek ellenkezője lenne igaz [link]
Én is néztem Olga és Sandor műsorait, de csupán a kabaré kedvéért. Kíváncsi voltam, miféle lejárató dolgot találnak ki és hogyan tálalják, de ez csak a saját véleményem. Tudom hogy a médiában sok hír nem igaz, ezért kérdezem hogy mi igaz ezekből? Valóban Olgát és Sándort nem nézték/néztétek?
"Könyörgöm, ne az origot linkeld forrásként, mert az nem hiteles."
Akkor mi a hiteles? Index? Az a fake news gyár? Ne röhögtess
#14 nem az index áll a kiigazításos listák élén, hanem a kormánypropaganda fake news gyárak.
A migráns 1-en még egy német viccoldal álhírét is bevették, és leadták a migránshíradóban :D
Talán tájékozódjatok kedves mindenki!
A "fake news" gyár értsd. a kevés elfogulatlan hírportál egyike az Index éppen erről hozott le ma egy elemzés.
aki lusta vagy "fúj index" komplexusa van azoknak a lényeg:
A HírTV nézettsége 2015 előtt is kicsi volt a nézők 1-1.3%-a kapcsolt oda és 2015 után is kicsi volt 1-1.5% volt közönségarány. Egyszerűen ilyen profillal ennyi nézőt lehet megszólítani. Az Egyenesennek 50 ezer nézője volt átlagosan, népszerű műsor volt Puzsér Sznobjektívje és a Szabadfogás 100 ezer körüli nézővel.
plz ne linkeld az indexet, mert az nem hiteles.
erről ennyit.
"Csintalan már sok évvel a G-nap előtt a HírTv-nél volt. Valahogy akkor nem zavarta a fideszeseket."
Csintalan éppen az aktuális munkaadójának a seggét nyalja, egy kétszínű vén fäsz.
ha kell akkor a Fidesznek nyal, ha kell akkor az MSZP-nek stb stb.
mellesleg azt se felejtsük el, hogy Kálmán Olga kb ugyan ez.
2015 előtt folyamatosan fikázta meg kritizálta a Jobbikot, aztán ahogy Simicska rászólt mindjárt elkezdett nyalizni Vonának akárhányszor csak (kb minden héten) meghívták a műsorába.
akinek ezekre az emberekre van/volt igényük...gratulálok hozzá.
" kevés elfogulatlan hírportál egyike az Index"
Mi?????? elfogulatlan?? mit szívsz?
80-100e (választások előtt 150-200 között) között volt az Egyenesen nézettsége, ami egy hírcsatorna politikai beszélgetős műsor kategóriában kiemelkedőnek számít itthon.
Csintalan meg már a 2010-es kormányváltás előtt is a HírTV-nél volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!