A legegyszerubben megfogalmazva mit foglal magaba a NER es mi a baj vele?
Ami a neve. Nemzeti együttműködés. Ez a fogalom azt jelenti, hogy a nemzet megbeszéli, mit kéne csinálni, aztán megcsinálja.
Hogy mi a baj vele? Hogy nincs. De ebben az országban elég az is, ha rámondják, van.
NER egy Kádár-Horthy korszakbeli elemeket vegyítő, autokrata hatalmas politikai rémkoalíció, amit a balliberálisok iránti gyűlölet tart össze:
- benne van a Köves Slomó vezetete EMIH, tehát nem mondható a Fideszről hogy antiszemiták lennének
- nemzeti radikális nagysasszony Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás volt Jobbikos
- a féktelenül gyülölködő Bayerzsóti
- rendszer haszonélvező gazdagok, multi cégek
- 10 ezer forintos Bözsi utalvánnyal megvehető kisnyugdíjasok
- fociszurkolók jobboldaliak, azaz Fideszesek
- egy kisüstiért szavazatát eladó kisebbségi
- Romániából, Ukrajnából átjáró szavazógépek
- Külföldre kivándorolt magyarok közt is jócskán élnek fideszesek
+ Bármely meglepő, de a parlamenti ellenzék is a NER része, és az is marad, amíg állandóan a leszerepelt SZDSZ, MSZP politikusok a megmondóemberek az ellenzékben, akik nem akarják megérteni hogy mekkora bűnük van a 2/3-ban
A NER önmagában semmit sem jelent, Orbánék így nevezték el a 2010-től kezdődő kormányzásukat.
Hogy mi a baj Orbánék kormányzásával? Elég sok minden. Talán a leginkább az, hogy gyűlöletkeltő és ezzel megmérgezi a közéletet.
2-es vagyok:
Amit leírtam abból azt akartam kihozni hogy ez a NER egy elég széles és különböző társadalmi rétegeket képvisel és a balliberális elit iránti gyűlöletük és bosszúvágyukon kívül nem tartja össze semmi.
A "nemzeti" szó az csak mézesmadzag valójában arról szól, hogy lehetsz te libsi, szoci, nemzeti radikális, széljobber előéletű ha a NER-nek nyalsz haszonélvező leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!