Az USA a világ legdemokratikusabb és legfelvilágosultabb országa. Az USA-ban legális a halálbüntetés és a fegyvertartás. Akkor a felvilágosult liberálisok miért nem halálbüntetés- és fegyverpártiak?
Köztudott tény, hogy az egész világ legdemokratikusabb és leghaladóbb szelemmiségűbb országa az USA, hisz ezt még a 444.hu és a 168 óra is megírta. Ezt csak a gonosz fasisztoid jobbikosok tagadják csak le.
Ezért nem értem, hogy a felvilágosult hazai liberálisok miért nem támogatják a halálbüntetést és a fegyvertartást, amikor a mintaállamban ezek mind legálisak?
Kedves mindenki, ez egy TROLLKÉRDÉS! Nem vettétek észre, már ott le kellene, hogy essen azt írja, hogy
" hisz ezt még a 444.hu és a 168 óra is megírta. Ezt csak a gonosz fasisztoid jobbikosok tagadják csak le."
"Igen, de ha felszeretnénk zárkózni a nyugati jólét szintjére, akkor bizony példát kell vennünk egy olyan felvilágosult mintaállamról mint az USA."
Akkor mutass te jó példát és ne másokon kérd számon. Én nem akarok olyan országot, mint az USA.
Már megint egy ökör nagymagyar, aki gyilkolászni és lövöldözni akar.
Mikor fogynak már el ezek végre?
Ennyit a liberálisokról:
Már több országban jártam, de kint élő rokonaim is mondták, hogy egy homokos pár több támogatást kap, mint egy hetero házaspár. NA akkor vajon miért is nincs szaporulat Európában?
"Már több országban jártam, de kint élő rokonaim is mondták, hogy egy homokos pár több támogatást kap, mint egy hetero házaspár. NA akkor vajon miért is nincs szaporulat Európában?"
Igen, melyik országokban, most kíváncsivá tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!