Szerintetek hogyan fog Magyarország sorsa alakulni az elkövetkező években?
Mostanában rászoktam a hírek olvasására, és meg kell, hogy mondjam gyomorgörcsöm van már néha tőle.
Először is nem nagyon van olyan hírportál ami politikailag semleges lenne, így a két oldal “szócsövei” közt próbálok elogazodni, mi is történik.
Viszont akárhogyis nézem, kicsit (vagy nagyon?) félek mi lesz, mire lehet számítani.
Ezért kícsáncsi lennék az itteniek véleményére, ti, hogy látjátok a helyzetet.
Én nem tudom ezt a kérdést értelmezni mert attól függ . Egyáltalán honnan tudjam hogy pár év múlva lesz e világ vagy Magyarország . Bármi lehet . De ha azt nézzük jelenlegi kormány alatt tovább romlik minden . Nem olyan mértékbe mint az elözők írták de romlik nagyon . Elfogy a népesség . El cigányosodik minden . Politikusok tovább lopnak .
Viszont ha változik .
Én személy szerint már a Mi Hazánk mozgalmat támogatom . Remélem ők nyernek egyszer . Szerintem jó lenne
Innentől azt tudnám írni amit mondanak .
8-as! Költözz a liberális Amszterdam-ba! Szerintem neked ott a helyed! Hajrá!
Döbbenetes bűnözési hullám Amszterdamban, a migránsok központjában
2018.07.29.
Amszterdam központi része gyakorlatilag városi dzsungellé változik a sötétedés után, jelentősen megnő a bűnözés, miközben a hatóságok tehetetlenek – minderről Arre Zuurmond, a városi ombudsman beszélt egy holland lapnak. Mint ismert, Amszterdam Hollandia egyik legnagyobb migránsközpontja.
Amint Amszterdam belvárosában leszáll az éj, gyakorlatilag a bűnözés veszi át az uralmat. Folyamatos a kábítószer-kereskedelem, a rablások száma a többszörösére nő – mondta Arre Zuurmond amszterdami ombudsman a Trouw című holland lapnak. A szakember szerint a rendőrség nem ura a helyzetnek, gyakorlatilag „egy súlyos testi sértést szenved el a város ezen része”.
A holland média szerint az egyik legfőbb probléma, hogy 160 ezer olyan jogerősen elítélt bűnöző van, aki éppen nincs börtönben, és nagy részük Amszterdamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!