Milyen nagy változások lesznek szeptembertől?
Figyelt kérdés
A hírekben hallottam, és több tudósításban olvastam, hogy Orbán a tusnádfürdői beszédében azt mondta, nagy változások lesznek szeptembertől, de ezeket nem részletezte. Mielőtt kikapnék valamelyik válaszolótól, bevallom, nem olvastam a beszédet, és nem is lennék képes végighallgatni. De szeretném tudni, hogy milyen változásokra gondolhatott.2018. júl. 29. 10:21
1/9 anonim válasza:
Bevezetik a LÉT pénzt. Mindenki kap havi ötvenezret.
3/9 anonim válasza:
Még gyengébb forint, még drágább benzin, még több Soros.
4/9 anonim válasza:
Még 20-40 államtitkár. Hiába, nagy a család.
6/9 anonim válasza:
Semmilyen. Orbán mindig azt mondja, hogy nagy változások jönnek, aztán soha nem jönnek. Csak még több hatalom és pénz a Fidesznek.
7/9 anonim válasza:
Az optimista verzió: semmi komoly, csak Orbán, szeret nagyokat mondani. A pesszimista verzió: szívni fogunk.
9/9 anonim válasza:
Nagyjából az a lényeg hogy majd mi megmondjuk illiberálisok mit kell gondolni, hogyan kell élni és mit csinálhatsz és azt hogyan csinálhatod, a nyugati liberális szabad gondolkodás pedig kapja be mert mi nem olyan nemzet vagyunk.
A változások pedig az áremelések és a bérek befagyasztása mellett lesz várható véleményem szerint. Mert Orbán nem erről beszélt hanem politológiából tartott idétlen keszekusza Kádári filozófiai kiselőadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!