Mi a céljuk.
Hogy ne a fidesz legyen a legszélsőségesebb a jobboldalon?
Én azt hittem, hogy ez egy hiteles radikális formáció lesz. De eddig csak idiótaságokat beszéltek.
Halálbüntetés visszaállítása, elítéltek szibériai bértartása.
Nincs komolyabb gondja az országnak ?
Ez egy bohóc társaság. A fidesz megint röhög a markába, hogy van aki szórakoztatja a népet a jobbik helyett megvalósíthatatlan ostobaságokkal.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy kormányoldalról pénzelik őket mint udvari bolondokat. Elhivatottságból nem lehetnek ennyire hülyék.
Igen,én is azt látom,hogy ennek tényleg csak az a célja,hogy megbotránkoztassa az embereket,hírértéke legyen,hogy milyen nagyobb baromsággal lehet még előrukkolni.
Figyelemelterelés a valódi problémákról.
Én nem hiszem,hogy erre sokan vevők lennének.
Egy tudatlan,agresszív réteg,de az még kevesebb,mint a Jobbik szavazóinak a fele.
Ráadásul a Jobbik nem szűnt meg,így ezeket a szavazókat is megosztja.
Teljesen mindegy, így is, úgy is elérte a célját. A Mihasznák Mozgalom egyedüli reális célkitűzése ugyanis a Jobbik meggyengítése, ezáltal pedig a Fidesz hatalmon tartása.
Ők egy ellen-Jobbik. Ha igazán eléggé radikálisak volnának, nevezhetnék magukat úgy is: a Rosszabbik.
Ennyit a Mihasznákról, foglalkozzunk végre értelmes kérdésekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!