Soros Györgyben lehet egy kis nemzeti érzelem?
"Mi az a nemzeti érzelem? Magyarkodás? Lobogtatom a magyar zászlót és verem a mellem, hogy én mekkora nagy magyar vagyok? Közben meg lopkodom el százmilliárdosával a közpénzeket? Ez a nagy nemzeti érzelem?"
Neked kár is lenne magyarázni, mert képtelen lennél bármit is felfogni az egészből. :D
A nemzeti érzelem egyáltalában nem amiről ilyen lealacsonyító hangnemben beszélsz.
Nemzeti érzelem az amikor egyfajta elismeréssel fordulsz a nemzet felé. Elismered az eredményeit,és ez egy boldogságérzért kelt benned. Ez nyilván pongyola egy kicsit de valahogy így kell elképzelni(direkt nem akartam használni a büszke szót) A kozmopolitákban ez általában nincs meg,ők nem kötődnek nemzethez. Ők a nemzettelenségben látják a jót. A határok "áttörésében".
Nekem erről a nemzetieskedő önimádatról mindig az alkoholista, családterrorizáló apa jut eszembe, aki büszke arra, hogy ő mekkora nagy ember.
Ti is büszkék lehettek magatokra, nagymagyarok. Hamarosan jön a Nemzeti Ruhamárka és a Nemzeti Italbolt is valamelyik fideszes nagyvezér tulajdonában, a ti pénzetekből felpumpálva és akkor dagadhat majd a melletek, hogy ti Nemzeti Ruhában jártok, Nemzeti Alkoholt isztok, Nemzeti Kenyeret esztek és Nemzeti TV-t néztek. Még Nemzeti Olimpiát is rendezhettek majd magatoknak, amit persze magyarok fognak megnyerni, mert más résztvevő nem is lesz rajta, de ti a végén ugyanúgy meg fogjátok ünnepelni, hogy mindenben a magyarok győztek. :D
Sok boldogságot az eljövendő, belterjes világotokhoz!
15.
Hát aztán arra, hogy neked mi jut eszedbe, legalábbis nem lehet nemzetstratégiát építeni.
15.
Ugyanis miért tehet arról a magyar nép, hogy ki volt az apád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!