Miért támadja Soros a Nemzeti Kormányunkat? Ki védene meg Sorostól, ha nem lenne ma Magyarországon Nemzeti Kormány?
# 1
de tényleg támadják...ha nem is orbánt, de a szellemiséget amit képvisel: szembemegy az EUval. Ezt ebben a demokráciának hazudott kő kemény diktatúrában nem teheted meg. az van amit a fogtündér meg amit az alkoholista junker mond.
tényleg 1? bush idézet"aki nincs velünk az a terroriatákkal van" illetve liberális boszorkányüldözés: náci
illetve kit utálnak még misz toleránsak: orosz, kína, minden országot ami olajban gazdag és nem a csicskásuk, mexikó meg sorolhatnánk
liberálisék itthon utálják: nyugdíjasokat, a nem pestieket, a jobbolali pestieket, a suhancokat, a munkásokat, a keresztényeket, illetve aki nem utálja a magyatokat esetleg még az országot se utálha
#2 a szellemiségét jó hogy támadják, hiszen a komcsiságnál (nem véletlrn hogy nem kommunizmust írtam ) kártékonyabb szellemiség nincs.
Bizony, tényleg nem lehet már sok mást mondani ebben a demokráciának nevezett autokráciában, mint amit orbán viktor kisz titkár "elvtárs" mond.
Junckernek javaslatai pedig opcionálisak, még az EU-ban is, hát még azon kívül.
#3 jaj komvsikám, én a másik kérdésnél se a bush verziót írtam, hanem dzsugasvili, és rosenfeld elvtársadét. De igen, buss is olyan mint ti, vagy mint a néha általatok istenített vagy gyűlölt trunpotok :D
Liberálisok utálják kínát, mexikót? Hmm ez új nekem, még nem hallottam róla.
#3 tessék vörös(narancs) "elvtárs", gugli segít ;)
"gyűlöletpolitika, stadion, szétlopjákazországot, egybiteszombifideszesek, megazegészségügy."
És ezek közül melyik az, amelyik nem igaz?
8.
Itt nem az a lényez igaz - e, (amúgy nem), hanem, hogy ezek kántálásával bukott meg az ellenzék, mint Rottenbiller.
Nem tudta megszólítani a társadalmat, nem volt mondanivalója, csak a stadion, a fékek meg ellensúlyok, meg Mészáros. Három
hónappal a katasztrofális csőd után sem eszmél, folytatja imamalomként ugyanazt - ami már egyre kevesebbeket érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!