Miért akarja az ellenzék leváltani a Fideszt?
Mert minden ellenzéki párt a nagyobbik rangot akarja. Te is annak örülnél, hogy egy cég vezetője lennél, nem egy újonc. (Ez csak egy példa).
Tök mindegy hogy ki lenne a kormány
a: fidesz - korrupt kormány viszont nem engedi be a bevándorlókat
b: ellenzék - lehetséges jobb rendszer viszont pártok legtöbbje be engedné a bevándorlókat.
Amúgy látom az előző válaszokat, hogy fidesz lop stb.. Annak örüljünk, hogy nincsenek iszlámok közöttünk. Nem vagyok fideszes, én semmilyen párti vagyok, mert az egész politika egy megtervezett. Aki látta a Zeitgeist filmeket tudja miről beszélek. De ne menjünk ebbe.
Mellékletként. Tök mindegy hogy ki lesz a párt, ugyanúgy megmarad az eladósodás.
8 év alatt 1db közös jelöltjük volt, az is csak eg polgármester
TénYleg le akarják váltani a fideszt?
Szeeintem ez pont elég kényelmes így nekik
#14 igazság? Hol? Az eget rengető ostobaságid fáj, hogy benyeled a fütyisz migrimesét, miközben:
-a fütyisz buszoztatta ezerszámra a migriket
-fütyisz kötvényezett be egy rakást
-fütyisz mondja csak, hogy mindenki más beengedné őket (mint ők)
-a fütyisz szerint elég csak beengedni őket, aki tájékozottabb, tudja, hogy itt TARTANI kéne őket, hogy maradjanak, mert ezen a szemétdombon ők se akarnak maradni, pont ebből volt a balhé a keletinél, hogy nem akarták kiengedni őket az országból
Mellesleg felrémlik a 2009 környéki "én nem a zemeszpére szavaztam, de <maszop szopkodás>" ;) csak picit máshogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!