Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja az ellenzék...

Miért akarja az ellenzék leváltani a Fideszt?

Figyelt kérdés
Most ér véget a világgazdasági konjunktúra és köszönt be egy újabb válság. Ilyenkor kár lenne leváltani őket.

2018. júl. 16. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%

Mert minden ellenzéki párt a nagyobbik rangot akarja. Te is annak örülnél, hogy egy cég vezetője lennél, nem egy újonc. (Ez csak egy példa).

Tök mindegy hogy ki lenne a kormány

a: fidesz - korrupt kormány viszont nem engedi be a bevándorlókat

b: ellenzék - lehetséges jobb rendszer viszont pártok legtöbbje be engedné a bevándorlókat.

Amúgy látom az előző válaszokat, hogy fidesz lop stb.. Annak örüljünk, hogy nincsenek iszlámok közöttünk. Nem vagyok fideszes, én semmilyen párti vagyok, mert az egész politika egy megtervezett. Aki látta a Zeitgeist filmeket tudja miről beszélek. De ne menjünk ebbe.

Mellékletként. Tök mindegy hogy ki lesz a párt, ugyanúgy megmarad az eladósodás.

2018. júl. 16. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

8 év alatt 1db közös jelöltjük volt, az is csak eg polgármester

TénYleg le akarják váltani a fideszt?

Szeeintem ez pont elég kényelmes így nekik

2018. júl. 16. 22:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Fáj az igazság ezért le kell értékelni 0%-ra. Elég vicces ez a GYIK.
2018. júl. 17. 08:50
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
a tökéletes 444-en szocializálódott agymosott soroskatonát láthattuk. fogalma sincs semmiről csak darálja
2018. júl. 17. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
#8nak ment
2018. júl. 17. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

#14 igazság? Hol? Az eget rengető ostobaságid fáj, hogy benyeled a fütyisz migrimesét, miközben:

-a fütyisz buszoztatta ezerszámra a migriket

-fütyisz kötvényezett be egy rakást

-fütyisz mondja csak, hogy mindenki más beengedné őket (mint ők)

-a fütyisz szerint elég csak beengedni őket, aki tájékozottabb, tudja, hogy itt TARTANI kéne őket, hogy maradjanak, mert ezen a szemétdombon ők se akarnak maradni, pont ebből volt a balhé a keletinél, hogy nem akarták kiengedni őket az országból

Mellesleg felrémlik a 2009 környéki "én nem a zemeszpére szavaztam, de <maszop szopkodás>" ;) csak picit máshogy :D

2018. júl. 17. 09:20
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
#15 hát "elvtárs" ezt benézted, friendly fire :DDD
2018. júl. 17. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!