Mi ez az Észak-Korea imádat itt GYK-n?
Figyelt kérdés
Nem értem. szegények, elnyomottak, éheznek, megy ott az agymosás is, egy totális teokratikus rendőrállam, ahol Kim az isten.
Hogyan lehet szeretni?
2010. jún. 18. 16:35
1/8 anonim válasza:
mert rúgtak egy gólt a Braziloknak :)
2/8 A kérdező kommentje:
ha nem rúgtak volna, börtönben kínoznák őket a vb után:)
2010. jún. 18. 16:38
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez olyan ellenségem ellensége a barátom elv lehet egyeseknél.
4/8 anonim válasza:
Ja, azért szeretik egyesek, mert ellensége az USA-nak.
De észre kéne venni, hogy csak ezért kéne szeretni, mert ami ott van, az sem az ideális államforma.
5/8 anonim válasza:
Azért mert csököttek. Ennél jobban túlbonyolítani a magyarázatot felesleges.
Egyébként a VB-n én is az északi srácoknak szurkoltam, sokkal emberibbek voltak, mint a bunkó, de azért dollár milliomos brazilok. Meg, hogy had legyen nekik is jó.
6/8 anonim válasza:
En azert "imadom" e-k-t, mert erdekel a durva szocializmus, ami naluk van, rettentoen szeretnek eljutni oda... De amugy az usa-t is szeretem:D
7/8 anonim válasza:
Nem értem,hogy miért lennének bunkók a brazilok.Alázatosan,sportszerűen játszottak,ahogy máskor is.A góljaikat követő őszinte "örömünnepen" is látszott,hogy egyáltalán nem kezelték le Észak-Koreát.
8/8 anonim válasza:
Sok agyas jobbik aki élteti az általa elítélt kommunista rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!