Nógrád megyét miért nem számolják fel?
Komolyan kérdezem, mert ma tudtam meg, hogy már szájsebészet sincs a megyében: Pestre (Honvéd) kell menni.
Gyakorlatilag mindenért Pestre kell menni: egészségügy, oktatás (rengeteg gyerek ingázik), munka, szórakozás, vásárlás (műszaki cikkek, bútor, ruha).
A lakosság egyre gyorsuló ütemben menekül, a statisztikák egyre rémisztőbbek. (Miért ingázzon az ember évtizedeken át napi 3-4 órát? Inkább Pestre, vagy Pest mellé költözik.)
Ha már szórakozás: néhány héttel ezelőtt egy kilencezres kisvárosban falugyűlés volt, ahol akkora fejlesztéseket jelentettek be hogy csak na (nem lesz azokból semmi), szóval az esemény végén megkérdezték a polgármestert, hogy nagyszerű, hogy épül játszótér, de a 10 év felettiek (beleértve a felnőtteket is) mivel tudnák magukat lekötni? A polgi válasza: van ingyenes Wi-Fi a templomnál...
Ennyi. Kilencezres kisváros („város”) ennyi szórakozási lehetőséget tud felkínálni: ingyenes Wi-Fi a templomnál. (Meg néhány kocsmát.)
Mi a fenéről beszélsz? Eddig volt szájsebészet, a Szent László Megyei kórház honlapján még most is fent van a heti 5 napos rendelési idő:
És ha mondjuk Pest megyéhez csatolnák, akkor mitől lenne jobb? Lenne szájsebész és minden faluban lenne teljes Wifi-lefedettség?
Ne haragudj, de én pont nógrádi vagyok és semmit nem érnénk el az ide-oda csatolgatásokkal.
"a 10 év felettiek (beleértve a felnőtteket is) mivel tudnák magukat lekötni? A polgi válasza: van ingyenes Wi-Fi a templomnál..."
Nem én választottam meg ezt a polgármestert, hanem ti... Nálunk (kis falu) szakítottunk azzal a "hagyománnyal", hogy csak ezeréve ittlakó vénember lesz polgármester, és alig 4 év alatt többet fejlődött a település, mint előtte 20 évig. Nem pénz kérdése volt az egész.
Kérdező, legközelebb indulj a polgármester választáson és ha megválasztanak(?) valósítsd meg az elképzeléseidet!
Nem tilos!
Hogy lehet felszámolni egy megyét?
Lebombázzák?
De össze fogják vonni BAZ megyével, az lesz a neve:
No-BAZ-meg
Én Pest megye egyik nagyobb városában élek (32 ezer fő), 30 km-es körzetben biztosan nincs TB-s szájsebészet, csak magán (ortopédia dettó, meg még ki tudja, hány fajta szakrendelés hiányozhat); szóval innen is Pestre kell menni. Sőt, még egy egyszerű panorámaröntgent is csak maszeknál lehet megcsináltatni, vagy utazni 40 km-t egy másik városba.
Fogászati ügyelet szintén Pesten van.
Szóval ilyen alapon Pest megyét is "fel lehetne számolni", még további pár megyével együtt...
A többi viszont nem hihető számomra, amit írtál - nem ismerem annyira a környéket, de Balassagyarmat, Rétság, Szécsény, és főleg Salgótarján kizárt, hogy ne rendelkezne több középiskolával, ill. üzletekkel.
Az meg vicc, hogy bárki is a polgármesteren kéri számon, hogy ő nem tudja mivel lekötni magát. Felnőtt emberek vagytok, basszus, nem óvodások.
Látom szégyellted, hogy közhírré tettem a privátodat, ezért töröltetted!
Jogos, én is szégyelltem volna!:)
Ezt is töröltetheted, a lényegeden nem változtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!