Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobb hely Magyarország 2018-ba...

Jobb hely Magyarország 2018-ban, mint 2014-ben?

Figyelt kérdés

Április 8-án ismét 2/3-os győzelmet aratott a Fidesz, annak ellenére is, hogy többen mentek el szavazni, mint 2014-ben.

Én ebből annyit szűrök le, hogy ezek szerint sokan meg vannak elégedve Magyarország gazdasági helyzetével.

Ti mit gondoltok?

Jobb hely lett Magyarország 2014 óta? Jobban élnek most az emberek, mint 4 éve? Vagy netán tán rosszabbul?

Ti mit tapasztaltok?

Van érzékelhető jele ennek a sokat hangoztatott 4%-os GDP növekedésnek és a kétszámjegyű béremelésnek, vagy az egész csak egy hazugság? Igazat mondanak (és írnak) a fideszesek, amikor a jólétről és a felzárkózásról beszélnek vagy nem?

Én külföldön élek, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2018. júl. 14. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Valakinek biztos jobb hely...
2018. júl. 16. 14:44
 22/23 anonim ***** válasza:
46%

2011 környékén volt ígéretes, volt meló, arányban jó fizetés és akkor még működő szociális rendszer. Most 100%ban munkaalapú, ami annyit jelent hogy ha elveszted vagy nem találsz munkát éhenhalsz és rögtön elindulsz a lejtőn lefelé ahonnan már nincs visszaút.

Én úgy érzem jelenleg egyre rosszabbul élünk. Nem ér annyit a forintunk mint korábban.

2018. aug. 17. 06:11
 23/23 anonim ***** válasza:
51%
2014-ben sem volt jó hely. Azóta jobb nem lett.
2018. aug. 17. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!